Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

Dvd writer Verbatim dvdleri görmüyor

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Dvd writer Verbatim dvdleri görmüyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selamlar. Bugün oyun yazdırmak için Dvd-rom'a boş Verbatim dvd taktım ve Alcohol ile yazdırmaya çalıştım. Fakat ne hikmetse Alcohol Dvd-rom'da ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 14-03-08, 00:02   #1 (permalink)
Bragon
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.02.08
Nereden: Ankara
Dvd writer Verbatim dvdleri görmüyor

Selamlar. Bugün oyun yazdırmak için Dvd-rom'a boş Verbatim dvd taktım ve Alcohol ile yazdırmaya çalıştım. Fakat ne hikmetse Alcohol Dvd-rom'da boş dvd olmadığını söylüyordu. Sonra Verbatimi çıkarıp Techpoint marka boş bi dvd taktım. Onda gayet güzel yazdırdı. Eskiden böyle bir ayrım yapmazdı dvdwriter şimdi niye böyle oldu anlamadım. Değişik bir Alcohol sürümü kullandığımdan olabilir mi? Ya da dvd writer da mı sorun var?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-03-08, 03:14   #2 (permalink)
Bragon
Rookie Member

Katılım tarihi: 18.02.08
Nereden: Ankara
Ynt: Dvd writer Verbatim dvdleri görmüyor

Yanlış yazmışım. Verbatim dvdyi takınca Alcohol "Bu disk biçimlenmemiş" gibi bi hata veriyor. Dvdlerin rw olmasından sanırım?
Bragon çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Dvd writer Verbatim dvdleri görmüyor ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Dvd-rom 10 dk önce sorunsuzdu şimdi Cd okuyor DvdLeri okumuyor!! aras Çokluortam 7 07-11-06 12:31
kablosuz klavye,mouse,ses sistemi,cd writer ile takaslık dvd writer ve orjinal oyun ryu132 Satılık ürünler 0 15-07-06 13:18
BenQ'dan bir ilk Blue-Ray yazıcı [Trio Writer BW1000 Blu-Ray Writer] Blow-II Genel 1 04-07-06 12:17
pal & ntsc dvdleri nasıl stand alone dvd player da göstericek şekilde kopyalıyabilirm denuzist Divx/DVD 3 06-04-05 18:20

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:18.