Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

dvd yazıcı

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında dvd yazıcı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaşlar ben yeni PHILIPS marka dv yazıcı aldım ve 16x te yazdığım audio müzik dinlerken farkettimki atlama yapıyor bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-12-06, 04:50   #1 (permalink)
killbill
Member

killbill Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: antalya
dvd yazıcı

selam arkadaşlar ben yeni PHILIPS marka dv yazıcı aldım ve 16x te yazdığım audio müzik dinlerken farkettimki atlama yapıyor bu normalmidir bu hızda yazdığım için yoksa aldığım alet arızalımı ne yapmam gerek ?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 08:49   #2 (permalink)
Ph+
Cool Member

Ph+ Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.07.06
Nereden: Ankara
Alıntı:
killbill tarafından iletildi. Mesajı göster
selam arkadaşlar ben yeni PHILIPS marka dv yazıcı aldım ve 16x te yazdığım audio müzik dinlerken farkettimki atlama yapıyor bu normalmidir bu hızda yazdığım için yoksa aldığım alet arızalımı ne yapmam gerek ?

arızalı..
Ph+ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 12:57   #3 (permalink)
Sezko
Member

Sezko Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.08.06
Nereden: c:/windows/system32
yok arkadaşım hemen arızalı demek yanlış olur 16X yüksek bi hız audio müzik cdlerini yawaş hızda çekmeyi dene bence daha net ses alırsın eğer yinede atlama yapıyosa dvd arızalıdır o zmn
Sezko çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 13:37   #4 (permalink)
frantic
V.I.Member

frantic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
audio cd'yi neye yazdırıyorsun?
dvd medyaya ise hız yüksek ama cd-r filansa yavaş bile sayılır, daha da hızlı yazdırmayı dene..
hem benim bildiğim dvd'ye yazdırdığın şey bir 'audio cd' olarak yazılmaz, ancak veri dvdsi şeklinde yazdırabilirsin?!..

Dean MS rüyası...
frantic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 14:14   #5 (permalink)
Sezko
Member

Sezko Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.08.06
Nereden: c:/windows/system32
Alıntı:
frantic tarafından iletildi. Mesajı göster
dvd medyaya ise hız yüksek ama cd-r filansa yavaş bile sayılır, daha da hızlı yazdırmayı dene..
hem benim bildiğim dvd'ye yazdırdığın şey bir 'audio cd' olarak yazılmaz, ancak veri dvdsi şeklinde yazdırabilirsin?!..
dostum neden olmasın audio dvd oluyo fakat 16X konusunda haklısın cd içinse yawaş bi hız dvd içinse hızlı
Sezko çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 14:21   #6 (permalink)
frantic
V.I.Member

frantic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
valla nero kullandığım için ondan örnek verecem: mesela ses cd'si yarat seçeneği var ama ses dvd'si yarat diye bir seçenek yok, ama mp3 dvd'si yarat seçeneği var buna karşılık..
frantic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 15:27   #7 (permalink)
killbill
Member

killbill Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
frantic tarafından iletildi. Mesajı göster
mp3 ü audio ya ceviriyorum
killbill çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 15:44   #8 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
benim creative'e ye şarkı atıncada mp3 playerda dinlerken şarkıalrda atlama oluyor o yüzden arızalı oldugunu sanmam en yavaş hızda çek sen bide.

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 15:50   #9 (permalink)
killbill
Member

killbill Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
benim creative'e ye şarkı atıncada mp3 playerda dinlerken şarkıalrda atlama oluyor o yüzden arızalı oldugunu sanmam en yavaş hızda çek sen bide.
en yavaşta çekince problem yok ama o da çok yavaş be kardeşim yıl 2006
killbill çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 16:00   #10 (permalink)
unruly
V.I.Member

unruly Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.10.04
Nereden: CeNNeT
Resimler: 6
dostum şarkıları media player da çevirip XP nin kendi yazmasıyla audio yapabiliyorsun birde öyle dene istersen
Eski 06-12-06, 16:04   #11 (permalink)
killbill
Member

killbill Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
unruly tarafından iletildi. Mesajı göster
dostum şarkıları media player da çevirip XP nin kendi yazmasıyla audio yapabiliyorsun birde öyle dene istersen
ama benim birtane daha samsung marka dvd yazıcım var onda 16 x te problem cıkmıyor bence alet arızalı gold şimdi beni bi sürü uğraştırırda antalyadada şubesi yok
killbill çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 16:06   #12 (permalink)
unruly
V.I.Member

unruly Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.10.04
Nereden: CeNNeT
Resimler: 6
Alıntı:
killbill tarafından iletildi. Mesajı göster
ama benim birtane daha samsung marka dvd yazıcım var onda 16 x te problem cıkmıyor bence alet arızalı gold şimdi beni bi sürü uğraştırırda antalyadada şubesi yok
2 DVD de makinada bağlı ise jumper ayarlarını bir değiştirip deneyebilirmisiniz
unruly çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-12-06, 16:13   #13 (permalink)
killbill
Member

killbill Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
unruly tarafından iletildi. Mesajı göster
2 DVD de makinada bağlı ise jumper ayarlarını bir değiştirip deneyebilirmisiniz
evet 2side bağlı ama benim philips marka dvd yazıcı external onda jumper yok diğerine ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz.
killbill çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

dvd yazıcı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
dvd yazıcı trem Çokluortam 3 09-04-06 19:03
cd yazıcı killbill Çokluortam 0 28-10-05 03:41
yazıcı wolfork Genel 0 07-10-05 21:38
LG DVD Yazıcı EzerchE Çokluortam 13 07-09-05 13:16
yazıcı king_melih Genel 7 28-02-04 23:15

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:11.