Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

dvdrw sorunu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında dvdrw sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar samsung lightscribe özellikli dvdrw ile cd okuyup yazarken yada dvd okuyup yazarken müzik sesi kesik kesik geliyo hatta bazen ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-07-06, 12:57   #1 (permalink)
ferhat65
Cool Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.05.05
Nereden: istanbul
dvdrw sorunu

arkadaşlar samsung lightscribe özellikli dvdrw ile cd okuyup yazarken yada dvd okuyup yazarken müzik sesi kesik kesik geliyo hatta bazen hiç anlaşlmicak şekilde bozuluyo anakrttan dvdrwye ses kablosuda takılı sizce sorun ne olabilir...hdd ile dvdrw aynı ide üzerinde değil...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-06, 16:27   #2 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
DVD yazarken işlemciniz fazla kasılıyodur ve mp3 çalarkende bu sebeple ses bozuk geliyo olabilir, eski cd okuyucumla başıma gelen bişey, cd yi okurken bile %40 işlemciden yiyordu, büyük ihtimalle sorun budur.

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-06, 16:43   #3 (permalink)
schumacher83
Senior Member

schumacher83 Avatar

Katılım tarihi: 21.04.06
aynı sorunu yaşamıştım, format attıktan sonra geçti. Sizde format atmayı deneyebilirsiniz... Tabi bunu haricinde işlemciniz veya ram iniz yeterli olamayabilir
Eski 27-07-06, 17:27   #4 (permalink)
kizdurdane
New Member

Katılım tarihi: 27.07.06
Alıntı:
ferhat65 tarafından iletildi.
arkadaşlar samsung lightscribe özellikli dvdrw ile cd okuyup yazarken yada dvd okuyup yazarken müzik sesi kesik kesik geliyo hatta bazen hiç anlaşlmicak şekilde bozuluyo anakrttan dvdrwye ses kablosuda takılı sizce sorun ne olabilir...hdd ile dvdrw aynı ide üzerinde değil...
Aynısı benim emektar Celeron400'de oldu. Asus marka 4x bir Cd yazıcım vardı ve arka planda WinAmp çalarken Cd kaydetmeyi çok istedim ve uğraştım ama maalesef Ram yeterli değildi (32 MB )
kizdurdane çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-07-06, 19:50   #5 (permalink)
kyripton
Banned user

kyripton Avatar

Katılım tarihi: 08.04.06
Nereden: PCBAŞI
bu sorun genelde amd işlemcilerde oluyor nedense amd yi kotulemek değil ama amacaım nedense.bikaç amd işlemcide karşılastım bende bu sorunla anakart uyumsuzlugu felanmı cafemde anamakinada bilirsiniz hem muzik çalıyorum bazende cd yazmam gerekiyor muşteriye felan muzik olsun vcd olsun yazarken muziği kapatıyorum nasıl duzelir acaba.
kyripton çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-06, 18:08   #6 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
ben de intelde karşılaştım ama biraz yazılımsal gibime geldi belki hem yazılımsal hem donanımsal olabilir bu forumda daha önce de konuşulmuştu sp2 dende kaynaklanabilir olması ya da olmaması çünkü format sorası düzelebiliyor.
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-06, 12:52   #7 (permalink)
selcuk1743
Rookie Member

selcuk1743 Avatar

Katılım tarihi: 28.07.06
Nereden: gaziantep
Alıntı:
kyripton tarafından iletildi.
bu sorun genelde amd işlemcilerde oluyor nedense amd yi kotulemek değil ama amacaım nedense.bikaç amd işlemcide karşılastım bende bu sorunla anakart uyumsuzlugu felanmı cafemde anamakinada bilirsiniz hem muzik çalıyorum bazende cd yazmam gerekiyor muşteriye felan muzik olsun vcd olsun yazarken muziği kapatıyorum nasıl duzelir acaba.

yaa siz hangi karttan memnunsunuz bende de amd vardı sanki dayanamadı. yani bende biraz ugraşmayı çok seviyorum. sonunda format yemeden bi hal olmuştu makinayı komple sattım kurtuldum. bana önereceginiz bi takım varmı.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-06, 12:52   #8 (permalink)
selcuk1743
Rookie Member

selcuk1743 Avatar

Katılım tarihi: 28.07.06
Nereden: gaziantep
Alıntı:
kyripton tarafından iletildi.

yaa siz hangi işlemciden memnunsunuz bende de amd vardı sanki dayanamadı. yani bende biraz ugraşmayı çok seviyorum. sonunda format yemeden bi hal olmuştu makinayı komple sattım kurtuldum. bana önereceginiz bi takım varmı.
selcuk1743 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

dvdrw sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Seagate SATA 120GB NCQ Sorunu.. kadiryakan Genel 4 12-10-06 03:08
İşlemci Benzeşimi Sorunu 9680101 Genel(OS) 0 23-07-06 01:27
zoom x4 ethernet sorunu hreidmar Network 3 30-09-04 17:33
w98 de açılış sorunu Lov3r Genel(OS) 6 06-12-03 10:51

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:45.