Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
Gecenin bu saatinde çok fena kafaya taktım ve ne yaptıysam olmadı.
Sizlere bir danışayım istedim.
Ben bir film manyağıyım. Elimde Daha önce almış olduğum bir sürü Vcd formatında orjinal filmler var. Ve çok fazla yer kapladılar. (bir büyük Tv sehpası tıka basa doldu)
Ben bunların içinde bulunan "Mpegav" Klasörlerindeki "avseq" ya da "music" isimli dosyalarını harddiske atmadan bir burning programı ile DL/DVD ye veri olarak kopyalamak istiyorum. Acaba böyle birşey mümkün değilde ben bu saate kadar boşuna mı uğraştım.
Veri dvd si oluşturu seçip cd leri teker teker takıyorum ve takılann her cd nin içindeki avseq veya musicleri ekle diyorum.
Eklerken simge olarak wmp ın simgesi gözüküyor fakat dvd yi taktığımda media player simgeleri çarpı oluyor. dolayısıyla da yazdırma boşa giden bir dvd ile sonuçlanıyor. (her yollu dendedim boşyere 5 dvd yaktım)
Bunu neden yapar acaba? Nero nun eklenen verileri, kendi oluşturduğu temp klasöründe saklaması, oradan da yazdırması gerekmez mi?
Yoksa o kadar filmi teker teker Hdd ye mi atmak zorundayım?
Bunun başka bir yolu olduğunu ümit ediyorum ve ilgili/bilgili arkadaşlara verecekleri cevaplardan ötürü şimdiden teşekkür ederim.