Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 387. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında hARDWAREMANIA'cıların Optik Sürücü Tercihleri... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "gold da gördüm 5 tanesi yalış hatırlamıosam 10ytll üstü idi 15 civarı gibi ama tam hatılayamıom
nec çiler nerde yaws ..." şeklinde özetlenebilir....
Yıllardır lg kullandigim icin oyumu lg ye werdim ancak ilginc neden kimse plextora wermemis anlamadim bilg. kurdu olan butun tanidiklarim optik suruculerde plextordan baskasini adam yerine bile koymuyor bende en yakin zamanda dvd writer alicam we plextor almayi dusunuyorum
plextor 40x cd rom um vardi.sonra gittim sony crx 220e1 cd writer aldim 2000 in ustunde cd yazdi bir sey yok.bir cd rom lazim oldu msi in cift okuma kafali cd romunu aldim.Sonra bir dvd rom aldim samsnung ve bir adet te sony dwd q30 writer aldim.sony cd writer iki nolu makinede duruyor.
Ayrica lg cd writer aldim bir tane validenin calisma yerine 1 mbit interneti somurmek icin.su ana kadar 150 civari cd yazdi fena degil gibi.
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook
ben geçen ay aldım ve almışken light scrabe olsun dedim.
tam onu alacakken labelflash lı nec leri gördüm.
sonra google da bi araştırma yaptım. lightscribe ın artıları daha fazla olduğu için (en azından o test yapılan sitede) philips spd6000fd modeli aldım.
labelflash dvd bulmak gerçekten şu an zor. hepsiburada da görümüştüm ama