Slm,size göre en iyi ya da makul fiyata,jer zaman okunabilenl boş dvd hangisi?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Optik Aygıtlar forumunda En İYİ BOŞ DVD markası hangisi? başlıklı konu tartışılıyor; Slm,size göre en iyi ya da makul fiyata,jer zaman okunabilenl boş dvd hangisi?...
Slm,size göre en iyi ya da makul fiyata,jer zaman okunabilenl boş dvd hangisi?
Memorex alınabilinir f/p olarak başarılı bence
nerodanda iyi puan alıyo
katılıorum ayrıca ben fly larda pek bi sorun yaşamadım ama dms lerden yana çok dertliyim gerçi forumda dms leri seven çok üye var ama benim 16 tane filmim boşa gidince o andan itibaren dms kullanmaktan vazgeçtim cd lerinde başıma gelenleri yazmakla bitmiiceği için bişi demiomMemorex alınabilinir f/p olarak başarılı bence
nerodanda iyi puan alıyo
Açıkçası bilinen bir marka olması en önemlisi, uygun fiyatlısı dersen (bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama) Teknosa'da Philips'in 16X boş DVD medyalarının 25'li paketi 19 milyona mevcut ki tanesi 0,75 YTL'ye gelir, her halükarda 8X DMS'ye 0,8-1 YTL vermekten iyidir.
Bende Flylardan dertliyimCaesar tarafından iletildi.
pek yanaşma bence
Bende vatan'dan hyundai almıştım gayet memnunum. (Evet yanlış okumadın araba markası olan hyundai)
bazı arkadaşlarımda fly dan yana pek şansları dönmedi onların dvd lerini alıp ben yazdım ben bi sorun yaşamadım ama doorudur bazı dvd writer lar fly larda sorun yaşıoDuff MC ® tarafından iletildi.
Memorex +1 gerçekten kaliteli bi dvd, bundan önce bende Fly kullanıyordum açıkçası bi sorun yaşamadım
Maxell tüm zamanların bence en iyisi...![]()