Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

KENDİNE GÜVENEN BÖYLE GELSİN(sorum(n)var?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında KENDİNE GÜVENEN BÖYLE GELSİN(sorum(n)var? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Asus marka bir dvd-rw aldım(drw-1814blt)ama lightscribe özelliğini kullanamadım haala lightscribe uyumlu cd'mi takıyorum,nero coverdesigner essentials'e giriyorum yapılması gereken şeyleri ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-12-07, 04:53   #1 (permalink)
heyemre
New Member

Katılım tarihi: 27.12.07
Nereden: istanbul
KENDİNE GÜVENEN BÖYLE GELSİN(sorum(n)var?

Arkadaşlar Asus marka bir dvd-rw aldım(drw-1814blt)ama lightscribe özelliğini kullanamadım haala
lightscribe uyumlu cd'mi takıyorum,nero coverdesigner essentials'e giriyorum yapılması gereken şeyleri yapıyorum ama hata veriyor(1-parametre hatası)(2-Basım işlemi başarısız-Bir iç hata oluştu)diye...(çıldırmamak elde değil)

*Cd yi ters çevirip mi yazdırıyoruz(öyle de denememe rağmen bu hataları vermeye devam ediyo)
*İlk önce veri yazdırmamız şartmı?yoksa önce etiketleme yapabilirmiyiz?

*Cd ve Dvd farkedermi?(sonuçta ikiside lightscribe uyumlu(ben cd de deniyorum)

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
heyemre çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 16:13   #2 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
Ynt: KENDİNE GÜVENEN BÖYLE GELSİN(sorum(n)var?

firemware yükle bir istersenn
Eski 27-12-07, 16:25   #3 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10

Cdyi ters koyup işlem yapmanız gerekiyor ayrıca önce veri yazdırmanıza gerek yok. Dvd yada cd olması farketmez ikisine de işlem yapabilirsiniz. Neroyu baştan yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 19:18   #4 (permalink)
heyemre
New Member

GANDHİ öncelikle cevap verdiğin için tşk.,nero'yu kaldırıp tekrar yükledim,sorunun yüzde 50'sini hallettim(yani parametre hatasını da diğer hatalarıda vermiyor artık,bunlar normale döndü).ama cd'ye baskı işlemini gerçekleştiremedim.(yani işin en can alıcı kısmı gerçekleşmedi haala)Şöyle yapıyorum;cd'yi ters çevirip yerleştiriyorum,nero'ya girip fotoğrafı seçiyorum yazdır diyorum ve işlemi başlatıyor,13 dakikalık bir işlem sonrasında baskı işlemi başarıyla tamamlandı diyor(çocuklar gibi seviniyorum bende)yani anlıyacağın hani vardır ya ses var görüntü yok haala!
heyemre çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 19:19   #5 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10

Alıntı:
heyemre tarafından iletildi. Mesajı göster
GANDHİ öncelikle cevap verdiğin için tşk.,nero'yu kaldırıp tekrar yükledim,sorunun yüzde 50'sini hallettim(yani parametre hatasını da diğer hatalarıda vermiyor artık,bunlar normale döndü).ama cd'ye baskı işlemini gerçekleştiremedim.(yani işin en can alıcı kısmı gerçekleşmedi haala)Şöyle yapıyorum;cd'yi ters çevirip yerleştiriyorum,nero'ya girip fotoğrafı seçiyorum yazdır diyorum ve işlemi başlatıyor,13 dakikalık bir işlem sonrasında baskı işlemi başarıyla tamamlandı diyor(çocuklar gibi seviniyorum bende)yani anlıyacağın hani vardır ya ses var görüntü yok haala!
Kullandığınız medyaların lightscribe desteklediğine emin misiniz? Cihazınızla birlikte bir adet lightscribe destekli medya verilmiş olması gerekiyor. O medya ile denediniz mi?
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 19:22   #6 (permalink)
heyemre
New Member

MAGİC cevap verdiğin için teşekkür!nero'yu kaldırıp yükledim,sorunun bir kısmı halloldu.gerekirse firemvare de yüklerim...
heyemre çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-12-07, 21:32   #7 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon

medyalar da sorunlu olabilir ayrıca başka cd yakma programları da var ashampoo gibi birde onlarla deneseniz
Eski 27-12-07, 22:15   #8 (permalink)
heyemre
New Member

Cihazımın içinden cd çıkmadı ama ben uyumlu cd aldım ve de onunla denedim,neyse dediğin gibi problem cd'dedir inş..bu işlemi daha tek cd'de denediğim için cd'nin problemli olma ihtimali olabilir,ilk işim yeni bi cd alıp tekrar denemek olsun o zaman...

SAĞOL,SAĞOL,SAĞOL
heyemre çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

KENDİNE GÜVENEN BÖYLE GELSİN(sorum(n)var? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
bilgisayarım kendı kendıne resetlıyor yavuz_m Genel 6 31-07-07 20:32
benım kotam kendı kendıne doluyo ????? mertka Network 7 05-07-07 21:49
İNTERNETT BİLGİSİNE GÜVENEN LÜTFEN YARDIM mr_oguzhan Genel(internet) 0 04-07-07 19:06
KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR! muratcahid Genel(OS) 8 26-08-06 12:04

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:49.