Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında laptop dvd yardımm başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba arkadaslar benim bi sorum olacak anlayanlara. bende ki laptop dvd okuo ama yazmiyo ve masa üstü pcden kalma dvd ..." şeklinde özetlenebilir....
merhaba arkadaslar benim bi sorum olacak anlayanlara. bende ki laptop dvd okuo ama yazmiyo ve masa üstü pcden kalma dvd yazıcım var ve bu dvd sürücüsünü laptopa baglamak mümkünmü?
Bir tane harici kutu alıp pc dvd yazıcını onun içine monte ederek usb'den laptop ile kullanabilirsin.Harici kutular 30-40 $ civarı idi.Ama sorun pc dvd-rw'ın iç mekanizmasını laptopa monte etmekse yapıldığını hiç duymadım vede hiç zannetmiyorum.
__________________ AMD LIVE! FUTURE FROM NOW......