Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Laptopu mun dvd sürücüsü 4x hızında 25 dk da yazdırdığı dvd leri 2 saatte yazdırmaya başladı şu anda 8x ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-02-08, 16:42   #1 (permalink)
askan
Senior Member

askan Avatar

Katılım tarihi: 07.11.07
Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım

Arkadaşlar Laptopu mun dvd sürücüsü 4x hızında 25 dk da yazdırdığı dvd leri 2 saatte yazdırmaya başladı şu anda 8x hızında yazdırıyorum %50 si 1 saat 15 dk da yazdırabildi aşırı yavaşladı 2-3 tane denedim hep aynı 2 saatte yazdırıyor nero kullanıyorum yazdığı dvd ler çalışıyor laptopta başka bi sorun yok

Laptop u 5-6 gün açık bıraktım acaba bundanmı oldu düzelir diye açıp kapattım gene aynı hiç bi ayarı değiştirmedim kendi kendine oldu sony marka sürücü var 1 senelik son 15 günde 15-20 dvd yazdırdım eski normal haline döndürme için ne yapmalıyım
askan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-02-08, 22:01   #2 (permalink)
askan
Senior Member

askan Avatar

Ynt: Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım

Arkadaşlar bi fikri olan böyle bi arıza yaşamışlığı olan yokmu en son yazdırdığım dvd 2 saat 15 dk da yazdı
askan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 21:28   #3 (permalink)
askan
Senior Member

askan Avatar

Ynt: Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım

heralde yok kendim çalıp kendim söyliyim bari donanımsal bi arıza olduğuna inanıyorum şu and atek yapabildiğim kendi kendine düzelmesi inşallah
askan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Laptop'un Optik Sürücüsü Aşırı derecede yavaşladı yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Acer laptopda aşırı derecede cpu kullanımı... imdeja Notebook'lar... 0 14-02-08 23:30
yeni hdd aldım ancak pc im aşırı yavaşladı!normal mi bu? ssssst Genel 8 13-04-07 01:31
Bu Laptop'un Alternatifi Var mı?? Hectic Notebook'lar... 6 09-04-07 21:36
bilgisarım aşırı yavaşladı net_maduru Genel 6 14-10-06 23:06
İşlemci aşırı ısınıyor?yardım!! gunhan Genel 0 15-10-03 07:16

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:39.