Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında LG gsah42n başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaslar lg dvd rw aldım GSAH42N nero da yükledim ama bir türlü dvd yazdıramadım hata illegel disc error hatası
..." şeklinde özetlenebilir....
selam arkadaslar lg dvd rw aldım GSAH42N nero da yükledim ama bir türlü dvd yazdıramadım hata illegel disc error hatası
LG ana sitesinden frimware ni indirdim ama uptade yapamıyorum uptade kısmı grey!
yardımlarınız için teşekkür ettim
bunu da indirmiştim zaten ama olmadı!
yani hala grey uptade yapmıyor! anti vurus programından tutun butun ide cd ve hardisklerimi iptal ettim ama yinede olmadı! nero premium u da kaldırdım eski sürümleri kaldı yine de yok olmıyor! bide ekleyeyim 3-5 defa bilgisayarı restart çektim! bu arada DVd yi yeni aldım sorun DVD de olabilirmi? ama windos XP tanıyor okumayı sınayamadım elimde zaten DVD yok!
bu arada frimware in uptade yapmamaısının sebebi
Can't find the target drive.
DVD yi görmüyor?? buna anlam vermiş değilim windows görüyor oysa!
yardım edecek arkadaslara tesekkur ederim
En son binali2006 tarafından düzenlendi: 14-06-07 saat 21:54
Sebep: ekleme
bir sorunum daha var arkadaslar
DVD yazdırdım her şey normal sistem çok ağır çalışıyor! DVD yi iptal edince sistem rahatlıyor!
sistemim
2*512 ram
lg cd rw
lg dvd rw
asus anakart
128 ekran kartı
2,4 d işlemci celeron
DVD bilgisyara çok mu yüleniyor yoksa bunu sebebi ne olabilir?
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Nereden: Varolmayan bir dünyada yalnız yaşayan biri ve ona eşlik eden kara gölge
Ynt: LG gsah42n
Anakart sürücülerinin güncellenmesi gerekiyor olabilir mi acaba? Lg 16x cd yazıcıyı bilgisayarıma takıldığında performansı çok düşüktü hem cd yazıcının hem de bilgisayarın,sonra anakart sürücülerini güncellemiştim,düzelmişti...
Bu arada,dvd yazdırırken mi sistem yavaşlıyor yoksa dvd yazıcı takılı iken mi o kısmı tam anlamadım