Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Beyler Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunlarınız Varsa Yazın Yardım Etmeye çalışırım Cunku Lg Den çok çektim Nerdeyse Tüm Sorunlarının ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-02-08, 21:03   #1 (permalink)
apacci_45
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.01.08
Nereden: ÇANAKKALE
Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

Beyler Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunlarınız Varsa Yazın Yardım Etmeye çalışırım Cunku Lg Den çok çektim Nerdeyse Tüm Sorunlarının Cevabını Bılıyorumm!!
apacci_45 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-08, 19:01   #2 (permalink)
metlira
New Member

Katılım tarihi: 07.08.07
Nereden: İzmir
Ynt: Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

Selam,

Bakalım söyleyeceğim problemle daha önce karşılaştın mı Ben çözemedim hala. LG GSA H55N-S 20x SuperMulti DVDRW marka bir ürün aldım. Elimde de hali hazırda bir CD rom vardı. İkisini birlikte kullanmak istediğim için anakartın secondary olan kısmına bağlantılarını yaptım. Ancak, ikisini birlikte takınca bilgisayar hiç bir aygıtı algılamadı. Daha sonra CD rom'u çıkardım ve DVDRW'ı tek başına denedim. Bu sefer PC sorunsuz bir şekilde çalıştı ve bu aygıtı gördü. CD rom tek başına çalışıyordu zaten. Bir türlü ikisi birden kullanadım. O yüzden şimdilik sadece DVDRW'ı kullanıyorum. Netteki forumları biraz araştırdım ama böyle bir problemi yaşayan birini göremedim. O yüzden neredeyse vazgeçmek üzereyim
Sen daha önce bir problem yaşadın mı?
metlira çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-02-08, 19:42   #3 (permalink)
apacci_45
Rookie Member

Nereden: ÇANAKKALE
Cool Ynt: Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

Bu Sorunun Nedeni Dvd Wrıterdan Değil Dvd Yi Sleave Cd Romu Ise Master Olarak Bağla Açacaktır Açmassa Ayrı ıde Kablosu üzerinden Dene Bide Dvd Ile Cd Rom Aynı ıde Kablosu üzerindemi????
apacci_45 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-02-08, 06:18   #4 (permalink)
thxdolby
Rookie Member

Alıntı:
metlira tarafından iletildi. Mesajı göster
Selam,

Bakalım söyleyeceğim problemle daha önce karşılaştın mı Ben çözemedim hala. LG GSA H55N-S 20x SuperMulti DVDRW marka bir ürün aldım. Elimde de hali hazırda bir CD rom vardı. İkisini birlikte kullanmak istediğim için anakartın secondary olan kısmına bağlantılarını yaptım. Ancak, ikisini birlikte takınca bilgisayar hiç bir aygıtı algılamadı. Daha sonra CD rom'u çıkardım ve DVDRW'ı tek başına denedim. Bu sefer PC sorunsuz bir şekilde çalıştı ve bu aygıtı gördü. CD rom tek başına çalışıyordu zaten. Bir türlü ikisi birden kullanadım. O yüzden şimdilik sadece DVDRW'ı kullanıyorum. Netteki forumları biraz araştırdım ama böyle bir problemi yaşayan birini göremedim. O yüzden neredeyse vazgeçmek üzereyim
Sen daha önce bir problem yaşadın mı?
Olay aygıt çakışması..
ben sana yarımcı olam ölee kablo fln farklı farklı bağlama CD ve DVD romun arkasında jumper var o da ne dersen 3 tane yanyana ve üstünde yine 3 tane iğne olan kısım. onlardan birinde siyah bir birleştirici var ahaaa işte o sırası ile CS-SL-MA yani CS makina kendi belirler SL ikinci sürücü yani KÖLE olur MA ise ilk sürücü yani EFENDİ olur bu kısımdan ayarlıya bilirsin birini MA diğerinide SL bağladınmı jumpırını değiştirdinmi yani oldu bitti kolaygelsin.... hee bu aradaa HDD de böyle PATA aygıtsa busefer onlada çakışabilir ozaman hepsini farklı bağla...
thxdolby çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-02-08, 00:22   #5 (permalink)
memoricab
Rookie Member

memoricab Avatar

Katılım tarihi: 06.02.08
Nereden: türkiye

size write master i öneririm hatta dvd-rw dvd-rom ve cd-rom sürücülerini ayrı yerlere taktırın 3 tane ayrı sürücünüz olsun dvd ye dvd yi taktıgınız zaman direkt dvd rw ye gecirip kopyalarsınız
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-02-08, 02:33   #6 (permalink)
aralker
Silver Member

aralker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.04.04
Nereden: İstanbul

Alıntı:
memoricab tarafından iletildi. Mesajı göster
size write master i öneririm hatta dvd-rw dvd-rom ve cd-rom sürücülerini ayrı yerlere taktırın 3 tane ayrı sürücünüz olsun dvd ye dvd yi taktıgınız zaman direkt dvd rw ye gecirip kopyalarsınız
hadi dvdwriter ile dvd rom quick copy için tamam da, 3. cihaz olarak cdrom napıcaksın arkadaşım..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-02-08, 17:14   #7 (permalink)
memoricab
Rookie Member

memoricab Avatar

Katılım tarihi: 06.02.08
Nereden: türkiye

Alıntı:
aralker tarafından iletildi. Mesajı göster
hadi dvdwriter ile dvd rom quick copy için tamam da, 3. cihaz olarak cdrom napıcaksın arkadaşım..

o gereksiz bir sey ama ben cd kopyalarken sorun yasayabiliyorum..
memoricab çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-02-08, 21:56   #8 (permalink)
grip
Senior Member

grip Avatar

Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: Edirne

beyler bende lg rw bide lg dvd rw var bunları her türlü bayladım fakat ikisi birden düzgün olarak çalışmadı artı cd yada dvd rom taktığım zaman mause klitleinyo ama sadece mause klitleniyo klavyeyle işlem yapmaya devam edebiliyrum onun dışında 2 saat once rw bozuldu herhalde yanlız bağlasamda cd okusa bile cd yazmıyo dc yide zor okuyo zaten ltf çözüm
grip çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-04-08, 01:36   #9 (permalink)
turk_37
New Member

Katılım tarihi: 16.10.07
Cevap: Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

Bende LG nin H22N modeli var şimdi DVD yazdğmda dvdleri güzelce yazıyo ama başka bilgisayarlarda okumuyo bu bir neroda yazdğmda No seek complete hatası veriyo ve neroda yazdğmda bazen dvdyi çkrtyyo en büyük sorunm yazdğm dvdlerin okunmaması(ve ben film arşivciyim büyük sorun yaratıyo bu )
turk_37 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-08, 13:03   #10 (permalink)
emred07
Rookie Member

emred07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.07
Nereden: ANTALYA
Cevap: Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

arkadaşlar bende de lg super multi dvdrw var şu zamana kadar sorunsuz çalışıyordu.Ama en son üç gün önce total video converterla mp4 çevirip kendi yazıcısı ile yazıyordum arada bir yazamıyordu.Bir kaç deneme ile yazıyordum.Bugün dvd yazmaya kalktım hiç yazmıyor.Nero ilede olmuyor.Acaba bir etkisi olurmu bilmiyorum ama total videonun yazıcısı ile dvd film yapmaya çalışırken yazmadı dvd çıkmadı bende iğne yardımı ile küçük delikten girdirip tepsisini çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı.Restart attım dvd çıktı.Yeniden denedim dvd yazdı.CD'ye prog. çekebiliyor.dvd'ye veri olarak 3 filmi atmaya çalışıyorum olmuyor.Yardım edin lütfen.
emred07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-05-08, 02:48   #11 (permalink)
Mixer
New Member

Katılım tarihi: 24.05.08

Merhabalar elimde Magic dvd+rw 4x boş medialar var bunların içine elimde bulunan filmlerden atıp seyrettikten sonra silip yenilerini yazdırmak için almıştım.
Daha öncede princo nun aynı özelliklere sahip ürünüyle deneme me rağmen yazım işlemi başarısız oldu hatta yazdırmadan direk nero dan disk i sil dediğimde işlem başarısız uyarısı alıyorum bu sorunu benden başka yaşayan olduysa ve çözümünü biliyorsa yardımları için şimdiden teşekkürederim ....

ps: boş mediaları değiştirme sorunum yok tavsiye edeceğiniz daha kaliteli bir ürün varsa bu writer ile kullandığınız (RW) olması tercihimdir makbule geçer
Mixer çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 19:29   #12 (permalink)
20x_lg_rewriter
New Member

Katılım tarihi: 25.06.08
Nereden: hatay dörtyol
Question Ynt: Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!!

gsa-h55n model lg aldım açılışta 3 kere dvd den bi bi bip die ses geliyo sorun nerde ....(sabahları bilgisayar soğukken ses gelmiyo biraz ısınınca geliyo)
20x_lg_rewriter çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Lg Super Multi Dvd Raıwıter Sorunu Olanlar Içeriye!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Lg Super Multi Securdisk Gsa-h55n Sorun ! masterofpuppets Optik Aygıtlar.. 16 18-09-08 21:45
Lg Gsa H55n Süper Multi Dvd Yazma Sorunu beyfendi Optik Aygıtlar.. 0 02-01-08 21:15
super pi 32 sn :) hadi bide super pi listesi açalım wwwengin Overclocking 150 26-06-06 02:41
firewall ile multi player oyun sorunu askinozdemir Network 2 02-07-05 10:07
Painkiller Multi Player Sorunu hzem Oyunlar 0 20-04-04 16:18

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:17.