Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Merhaba acil yardım lazım dvd-rw dvd cdsini okumuyor hep yazılabilir disk olarak görüyor
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Merhaba acil yardım lazım dvd-rw dvd cdsini okumuyor hep yazılabilir disk olarak görüyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "BAŞILIKTA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SADECE BOŞ DİSK OALRAK GÖRÜYOR DVD CDSİNİ AMA BOS CD NİN ÖZELLİKLERİNE BAKTIMMIDA DOLU GÖZÜKÜYOR ANLAMADIM Bİ ..." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Merhaba acil yardım lazım dvd-rw dvd cdsini okumuyor hep yazılabilir disk olarak görüyor
Arkadaşım burda kimse sallamaz Tahmini çözüm yolları üretir.
Daha öncenen böyle birşey yapıyormuydu ne kadardır kullanıyorsunuz. Başka dvdlerde denedinizmi.
__________________ Cpu Queen : 3761 puan
CPU Photoworxx : 7446 Puan
CPu Zlib : 12047Kb/s
Cpu Aes : 2682 puan
FPU Julia : 1755 Puan
FPu MAndel : 1013 Puan
FPU Sinjulia : 2830 Puan
Ynt: Merhaba acil yardım lazım dvd-rw dvd cdsini okumuyor hep yazılabilir disk olarak görüyor
Boş Gözükse bile yazmaz. Okuyamamasından kaynaklanır. Cd çizik olabilir. veya formatı farklı olabilir. Ben Okuyamayan cd ve dvdler için Iso Buster adında bir program kullanıyorum. cd veya dvd okuyunucunuzu tam güçte çalıştırıyor.