hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Önerilcek en iyi Dvd-Writer

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Önerilcek en iyi Dvd-Writer başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben LG kullanıyorum, bir problem yaşamadım 2 yıldır. çektiğim divx'leri de Philips dvd playerda seyrediyorum..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar..

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 11-02-08, 13:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
Ynt: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

ben LG kullanıyorum, bir problem yaşamadım 2 yıldır. çektiğim divx'leri de Philips dvd playerda seyrediyorum
Eski 14-02-08, 10:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
krippo_de
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.06.07
Nereden: Istanbul

FİYAT-PERFORMANS açısından değerlendirecek olursak bence en iyisi budur
LG 20X, Super Multi DVDRW, Dahili, PATA, Kutusuz, Siyah www.724marketim.com/ 7 Gün 24 Saat Güvenli Alışveriş
krippo_de çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 10:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

20x bende 16x hala. yazan var mı bu hızda?
escobar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 14:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
İnDrA
New Member

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: İstanbul

ya dvd rw bu asus phlips lg 16x olan birini al sanki işlemci alcanda bukadar düşünüyosun bea
İnDrA çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 19:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
ceokapo
Power Member
Bilgisayarım

ceokapo Avatar

Katılım tarihi: 30.06.06
Nereden: İstanbul

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
NEC derim 7173 sata model
Kesinlikle katılıyorum
Eski 14-02-08, 19:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
dalvenjah
Member

Katılım tarihi: 31.01.08
Nereden: konya

Alıntı:
İnDrA tarafından iletildi. Mesajı göster
ya dvd rw bu asus phlips lg 16x olan birini al sanki işlemci alcanda bukadar düşünüyosun bea
lol..Dostum aldim taktim kullaniyorum bile sen keyfine bak,yorum yapan arkadaslarla ayarladik bis
dalvenjah çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-02-08, 16:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
volcano2K
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯
Bilgisayarım

volcano2K Avatar

Katılım tarihi: 04.07.02
Nereden: İçerenköy/İstanbul
Resimler: 18

Devices at CD Freaks.com

1 Samsung SH-S203B

More info

2 Pioneer DVR-112D

More info

3 Samsung SH-S203N

More info

4 Pioneer DVR-112

More info

5 Pioneer DVR-115
Eski 21-02-08, 16:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
::ZaFeR:: tarafından iletildi. Mesajı göster
Optic sürücü işi biraz şansa kalmış...Şu deriz ki LG iyi ama başkası o markadan soğumuştur.TRde fazla kendini belli etmeyen başka bir marka var.Lite-on arkadaşımın müzik marketi var kaç seneden beri lite-on'un combo modeliyle cd yazıyor banamısın demedi...
2002'de LG cd-writer aldım. Hala çalışıyor. Birde LG dvd-writer aldım 2006'da O da hala çalışıyor. Lite-On cd-writer ve dvd writer modellerini kullandım. Bariz aklımda kalacak bi arıza çıkarmadı.

internette LG ararsanız LGE (yani LG Electronic kısaltması) yazın. Sadece LG yazıldığında başka bir firma çıkıyor.
serdarski çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-08, 01:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
derdo19
Power Member
Bilgisayarım

derdo19 Avatar

Katılım tarihi: 13.07.04
Nereden: ErZuRuM
Resimler: 1

ßana göre, Kendi Kişisel Tercihim ASUS
ASUS P5K-E WİFİ--E6750 CORE2--SAPPHİRE HD 3850--OCZ REVOLTEC 2*1 GB DDR2 667--SEAGATE 250 GB--ASUS 2014 L1T SATA--SAMSUNG 932N PLUS--FEEL MESHCOOL S 901BB--OCZ 600W--MİCROSOFT SET--XEROX 3120--A4 PK 635M--LOGİTECH Z-5500--VİSTA HOME PREMİUM
derdo19 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 19:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
byrusber
New Member

Katılım tarihi: 27.01.06
Nereden: Antalya

Arkadaşlar bugün Asus Dvd Writer aldım (Sata). Ancak kutunun içerisinden herhangi bir kablo çıkmadı. Dvd Writer'ın kendisi, kullanma klavuzu, driverı çıktı kutudan. Kabloyu kendimiz ayrıyeten mi alıyoruz acaba yoksa aldığım üründe mi bir eksiklik var?
byrusber çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-02-08, 20:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
rmg
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 14.08.04
Nereden: ANKARA

philips derim.Çünkü bir üründe en önemli etken servistir.benim dvd rw aldıktan 23 ay sonra cd seçmeye başladı. anormallik sezince çıkarıp philips servise götürdüm.cd seçtiğini söyledim.teslim aldıktan 3 gün sonra cep telefonuma servisten gelin alın diye mesaj çektiler.gittim.garantinin bitmesine 1 ay kalmasına rağmen en son model bir yazıcıyı sıfır olarak teslim aldım.yaklaşık 1 gün sonra ise philips genel servisten arayıp gelen üründen memnun olup olmadığımı sordular. Servis hizmetinden memnun olup olmadığımı sordular.çok şaşırmıştım.bu yüzden artık bütün ürünlerimi philipsten alıyorum.hertarafta philipsin teknik servisi var.diğer ürünleri bilmiyorum fakat şimdiye kadar philips alıpta memnun olmadığım bir ürün olmadı.
philips spd2410 dvdrw
sna6500 modem
107x6 lcd monitor
fw330 müzik seti
ütü
triatlon elek süpürge
yeniden yazılabilir dvd
neredeyse her kullandığım ürün philips hiç şikayetim olmadı.
reklam gibi oldu belki ama gerçek.
aldığın hayırlı olsun sadece bilgi olsun diye yazdım.
rmg çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-02-08, 10:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
asymetry
Silver Member
Bilgisayarım

asymetry Avatar

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: balıkesir

Alıntı:
byrusber tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar bugün Asus Dvd Writer aldım (Sata). Ancak kutunun içerisinden herhangi bir kablo çıkmadı. Dvd Writer'ın kendisi, kullanma klavuzu, driverı çıktı kutudan. Kabloyu kendimiz ayrıyeten mi alıyoruz acaba yoksa aldığım üründe mi bir eksiklik var?
sata kablo kutu içeriğinde yok,kutu üzerinde içerik yazıyor olmalı,ayrıca sata kablosu alman gerekiyor.

Hayat; aldığın nefeslerin toplamı değil,nefesini kesen anların toplamıdır.
asymetry çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-08, 02:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
Sarisakal
Rookie Member

Katılım tarihi: 14.12.07
Cevap: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

çok ilginç.vatandaki bahsi geçen bütün dvdrw ler elimden geçti.en son philips spd6004 de tamam dedim budur.tecrübelerimden bahsedeyim biraz.yaklaşık 4 senedir dvd arşiv yapıyorum kendime.ve şu ana kadar türkiye pazarına giripte kullanmadığım tek dvd yazıcı lite-on.onun dışındakilerin hepsini kullandım.ilk aldığım asustu 4x yazan modelinden.sonra sırasıyla 2 tane nec,samsung,benq,lg,yine asus ve en son şu anda benq ile beraber kullandığım philips.

bunların arasında bidaha elime bile almayacağım bir nec vardır.3540a ve 5170a modelleri olmak üzere 2 kere aldım ve 2 side 1 sene geçmeden dvd lerimin yarısını okumamaya başladı.yazma kalitesi ise çok kötüydü verbatimlerde bile.hatta görünüş ve işçilik kalitesi olarak nec çok kötü bi dvdrw dir bana göre.ondan sonra aldığım samsung ise yazmada çok iyi fakat okumada yine kötü bir dvdrw idi. bu olaya en sonda ilah dvdrw olan benq yu açıkladığım zaman değineceğim

gelelim son 1 ay içinde vatandan aldığım dvdrw macerama.ilk aldığım dvdrw olan lg nin yazma kaliteleri çok iidi. fakat okuma hızı inanılmaz kötüydü.şöyle örnek veriyim,şu anda kullandığım benq ve philips dvdrw ler verbatim ve maxelle yazılmış 4,35gb lık bir dvd filmin imajlarını hdd me sadece 5 dakikada atıyorlar.fakat lg aynı dvdyi tam 21 dakkada atıyordu.bu inanılmaz düşük bir hızdı hele benim gibi çok kopya yapan birisi için.bu yüzden vatandan aldığım lg yi asusun sata modeliyle değiştirdim.fakat bu seferde yazma kalitesi çok kötüydü asusun cdfreaksta bu ürünün testi var (asus 2014l1t) incelerseniz yazma kalitesinin çok yetersiz olduğunu görürsünüz.elimdeki kaliteli ritekf1 kodlu maxell dvd lerde kalite %80-90 lardaydı ve 2000 nin üzerinde pif hatası çıkarıyordu ki bu sonuçlar kötüydü.ve sadece 3 hafta sonra hiçbir dvd mi okumamaya başladı ve vatanın servisi birkez daha dvdrw mi değiştirdi
ve en sonunda philips spd6004p de karar kıldım.biraz pahalı olmasına rağmen benq dvdrw ile beraber mükemmel ikili oldular.biraz önce yazdığım gibi dvd filmleri 5 dakkada hdd me atması bi yana yazma kalitesi şu ana kadar gördüklerimin en iyisi.elimdeki maxell dvd lere en az %97 kalitede ve en fazla 200 250 kadar pif hatası vererek yazıyor.yani yazım kalitesi ve okuma hızı süper.

gelelim 1.5 senedir kullandığım ilah dvd yazıcı benq 1650 ye.aslında bu yazıcı için ayrı başlık altında uzun bir açıklama yazısı yazılabilirama kısaca söylemem gerekirse yazma ve okuma hızı mükemmel olan bir yazıcı.ama esas benim hayranlığımı kazanmasını sağlayan okuma kalitesidir.şöyleki bundan 3 4 sene önce tecrübesizliğimden kalitesiz dvd lere yazdığım bütün filmler kopyalanamaz olmuştu.yukarda bahsi geçen bütün yazıcılar bu dvdlerdeki filmlerimi kurtaramadılar.herhangibir kopyalma aracıyla kopyalamaya çalıştığımda hepsi belli biyere gelince hata veriyor ve kopyalama iptal oluyordu.fakat benq bütün bu dvd leri inanılmaz bi şekilde kurtardı (yeni aldığım philipsi daha bu konuda deneme fırsatım olmadı).benq sayesinde okuma hatası vermeden bütün bu bozuk dvd leri hdd me aktarmayı başardım.benim gibi arşiv yapan ve sık dvd kopyalamayla uğraşan herkezin benq dvd yazıcısının olması gerekir diye düşünüyorum

biraz uzun bi yazı oldu ama son olarak vatandan şu anda alınabilecek 1. yazıcı philips 2. si ise samsungdur.diğerlerine bakmazdım bile.
Sarisakal çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-03-08, 15:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member
Bilgisayarım

mysterious_man Avatar

Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4

Sarisakal'a katılıyorum. Benim de elimden 4-5 model nec dvdrw geçti ve tamamında bir zaman sonra eksi dvdleri okumama problemi baş göstermeye başladı. Yazabildiği halde okuyamıyor, bundan daha öncede bahsetmiştim ve hatta google da veya sitemizde arama yaparsanız göreceksiniz ki nec dvdlerin okuma problemini yaşayan bir çok arkadaş var. Bu satten sonra nec e olan güvenimi yitirdim. Şu an 5170a kullanıyorum ve o da yaklaşık 1,5-2 aydır okuma özürlü...
Eski 06-03-08, 21:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
erkan_unal
Rookie Member
Bilgisayarım

erkan_unal Avatar

Katılım tarihi: 21.02.08
Nereden: istanbul

Ben LG 20X sata (GH20NS10) var.Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı.kendi firmwire güncelleme yazılımı da extradan iyi bir özellik.Firmwire güncellemesi için sata aygıtımızı anakarttaki sata1 veya sata 2 soketine takmamız gerekiyor.(yeni öğrendim de bilgi olsun diye yazdım)
Eski 12-04-08, 14:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
altug
Rookie Member
Bilgisayarım

altug Avatar

Katılım tarihi: 30.04.06
Nereden: ankara

Alıntı:
escobar tarafından iletildi. Mesajı göster
20x bende 16x hala. yazan var mı bu hızda?
biliğim kadarıyla 20x dvd almak biraz pahalıya neden oluyor. bulmak ise bi okadar zor.
altug çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-08, 20:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
deepfuckman
Banned user

Katılım tarihi: 09.05.08
Nereden: afganistan

en siktir boktan mamul nec dir pc yi kırmamak için şu anda kendimi sıkıyorum iki tekme attım soktuğumun malına alırsanız küfürbaz olursunuz necin mamulünü alırsanız yanında bir kutuda sinir hapı isteyin ihtiyacınız olacak.Ayrıca herkesten özür dilerim ağzımı bozmuş olabilirim biraz ama amına kodumun malı insanı gerçekten çileden çıkartıyor bunu üreteninde ürettireninde bu ülkeye getirip satanında neyse iyi akşamlar.
deepfuckman çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 12:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
Bonesphere
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 13.05.05

şu nec 7173s bende de var türlü türlü yazdırma olayı denemekten kafayı yiyecem acaba sorun nerde bulamadım 3 dvd den 1 ni yazıyo 2 si bozuk deli etti her seferindede böyle aldığım günden beri böyle o zaman herhalde nerodan kaynaklanıyor falan diyordum nerde eski cd yazma rahatlığı kesin lg alıyorum
Bonesphere çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Önerilcek en iyi Dvd-Writer ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
kablosuz klavye,mouse,ses sistemi,cd writer ile takaslık dvd writer ve orjinal oyun ryu132 Satılık ürünler 0 15-07-06 12:18
BenQ'dan bir ilk Blue-Ray yazıcı [Trio Writer BW1000 Blu-Ray Writer] Blow-II Genel 1 04-07-06 11:17
cd writer ile mix chemist Çokluortam 5 16-07-03 19:47
cd-writer = dma off :( FaDe tO BLaCk Çokluortam 19 10-07-03 08:30
cd-writer