hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Önerilcek en iyi Dvd-Writer

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Önerilcek en iyi Dvd-Writer başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaslar alinabilcek en iyi dvd-writer nedir ? şu markalar arasinda.. 1-Asus 2-Lg 3-philips 4-Samsung walla acikcasi ben okudugum kadariyla hicbirini ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar..

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 10-02-08, 00:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
dalvenjah
Member

Katılım tarihi: 31.01.08
Nereden: konya
Önerilcek en iyi Dvd-Writer

Arkadaslar alinabilcek en iyi dvd-writer nedir ? şu markalar arasinda..
1-Asus
2-Lg
3-philips
4-Samsung
walla acikcasi ben okudugum kadariyla hicbirini begenmedim ama bi markayi almak zorundayim cünkü alcagim yerde sadece bu markalar war,başka alternatifimde yok.
dalvenjah çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 00:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
<<<NoFeAr>>>
Silver Member
Bilgisayarım

<<<NoFeAr>>> Avatar

Katılım tarihi: 17.12.07
Nereden: Samsun-Aydın
Resimler: 1
Cevap: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

LG derim...
<<<NoFeAr>>> çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 00:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
dalvenjah
Member

Ynt: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

neden peki ? digerlerinin sorun cikmasi acisindan mi yoksa,lg kullandigindan mi neden peki.
Eski 10-02-08, 00:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
alexcan1905
Senior Member

alexcan1905 Avatar

Katılım tarihi: 25.05.07
Nereden: İzmir
Thumbs up Ynt: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

Alıntı:
dalvenjah tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaslar alinabilcek en iyi dvd-writer nedir ? şu markalar arasinda..
1-Asus
2-Lg
3-philips
4-Samsung
walla acikcasi ben okudugum kadariyla hicbirini begenmedim ama bi markayi almak zorundayim cünkü alcagim yerde sadece bu markalar war,başka alternatifimde yok.
Araların Fark Yok.Ama Okuma Yazma Hızlarına,Erişim Süresine,Versiyonuna Secur Diski Destekleyi Desteklemediğine,Light Scribe Desteği Olup Olmadığı...gibi Özellikleri Arası Kıyaslama Yaparak Karar Verebilirsin(Ben LG Kullanıyorum Çok Memnunum)
alexcan1905 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 00:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
<<<NoFeAr>>>
Silver Member
Bilgisayarım

<<<NoFeAr>>> Avatar

lg daha yaygın yani bildiğim neredeyse herkez lg kullanıyor kendim dahil 2.el almıştım halen çalışıyor alalı bayağı oldu...
Eski 10-02-08, 00:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
alexcan1905
Senior Member

alexcan1905 Avatar

Thumbs up Ynt: Cevap: Önerilcek en iyi Dvd-Writer

Alıntı:
<<<NoFeAr>>> tarafından iletildi. Mesajı göster
lg daha yaygın yani bildiğim neredeyse herkez lg kullanıyor kendim dahil 2.el almıştım halen çalışıyor alalı bayağı oldu...
Aynen Katılıyorum +1000
Eski 10-02-08, 00:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
dalvenjah
Member

eft asuslarinda iyi oldugunu fakat sesli caliştiklarini duymustum,benimde gönlüm lg'den yana..Keske bu vatanbilgisayarda daha cok marka avantaji olsa..
Eski 10-02-08, 01:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
<<<NoFeAr>>>
Silver Member
Bilgisayarım

<<<NoFeAr>>> Avatar

bana vatanbilgisayar'ın ürünleri çok pahalı geliyor oradan alışveriş yapmam...
Eski 10-02-08, 01:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
dalvenjah
Member

eft öylede saten,abartma fiyatlardan indirim yapiyolar finansbanka ))) napalim artik bazi parcalari ordan almak zorunda kaldim..
Eski 10-02-08, 01:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

freeman1209 Avatar

Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13

yazma konusunda nec oldukça iyi.ama okuma konusunda dvd seçebiliyor
freeman1209 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 10:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

dbaggio Avatar

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Blog Mesajları: 1
Resimler: 25

bugune kadar butun markalari kullandim ama elimde lg marka bi writer war uzun zamandir kullaniyorum ve banamisin demedi.ha lg alirmisin dersen almam.asus aldim sifir kutusunda duruyo daha.

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 15:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
dalvenjah
Member

Asuslar ses yapiyor diye duydum doru mu peki
Eski 10-02-08, 15:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
alexcan1905
Senior Member

alexcan1905 Avatar

Alıntı:
dalvenjah tarafından iletildi. Mesajı göster
Asuslar ses yapiyor diye duydum doru mu peki
Evet
Eski 10-02-08, 15:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
::ZaFeR::
V.I.Member
Bilgisayarım

::ZaFeR:: Avatar

Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Resimler: 3

Optic sürücü işi biraz şansa kalmış...Şu deriz ki LG iyi ama başkası o markadan soğumuştur.TRde fazla kendini belli etmeyen başka bir marka var.Lite-on arkadaşımın müzik marketi var kaç seneden beri lite-on'un combo modeliyle cd yazıyor banamısın demedi...
::ZaFeR:: çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 15:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
Mücahid_1992
Power Member
Bilgisayarım

Mücahid_1992 Avatar

Katılım tarihi: 10.09.07
Nereden: Konya

Lg al derim firmware'sini kendisi uptade ediyor bende Samsung bi cd writer var 2 yıldır kullanıyorum kaç kere cd kırma noktasına geldi kendi kendine kapanıyor açtığım zaman.Firmwareside bulunmuyor.
Mücahid_1992 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 15:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
dalvenjah
Member

)) doru diyosun ya,basen kaldirip camdan atasim geliyor..Lg alcam sanirsam,ama bi tane Nec buldum o da stoklarda mi yok acaba anlayamadim..
Eski 10-02-08, 15:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
Twyn
Cool Member
Bilgisayarım

Twyn Avatar

Katılım tarihi: 10.09.04

Markalar arasında fazla bi fark yok. Ama bir arkadaşın da dediği gibi şans meselesi. Mesela ben inatla 3 kere üst üste LG kulandım. Üçünde de kapağın tam açılmaması, takılması, kapanmaması gibi mekanik arızalarla karşılaştım. Ama başklarına anlattığımda "Olmaz öyle şey, ben 18. yüzyıldan beri kullanıyorum, taş gibi" diyorlar. Sonuç olarak, tamamiyle şans meselesi...
AMD Athlon64 X2 4400, Biostar TA690G, OCZ 2GB Dual Reaper HPC Ed., MSI NX8800GT T2D512E OC, Western Digital 250GB Sata, Thermaltake WingRS 101 Kasa, Thermaltake 400W ATX V2.2 PSU, Philips MMS460 5+1, Samsung 940BW
Twyn çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 15:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
dalvenjah
Member

saten ben daha hic duymadim bi marka üzerinde hic problem yaşamadim diyen,elbetteki problem yaşayan oluyor..Lg almak we şansa birakmak en iyisi
Eski 10-02-08, 17:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

muratyayla Avatar

Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Resimler: 10

NEC derim 7173 sata model
muratyayla çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-02-08, 17:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
comanchee
Silver Member
Bilgisayarım

comanchee Avatar

Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 4

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
eline sağlık ben diyecektim sen demişsin

+1000
Eski 10-02-08, 17:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
dalvenjah
Member

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
en iyisi bu mu diyosun ?
Eski 10-02-08, 22:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #22 (permalink)
hawkeye
V.I.Member
Bilgisayarım

hawkeye Avatar

Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: Samatya, İstanbul
Resimler: 16

Bende asus 1604p (alalı 2 yılı geçti), pioneer 110d (alalı 1 yıl oluyor) nec 35 lı birşeydi onu da alalı 1,5 yıl filan oldu. Birde samsung sata var pek kullanmadım duruyor ikinci makinede. Hepsinden memnunum ama asus tan extra memnunum. Ses yapıyor filan diyorsunuz ama öyle birşeyle karşılaşmadım. Biri update i kendi yapıyor demiş. Asus da kendi yapıyor küçük bir programı var. Samsung sadece kopya cd veya dvd seçiyor bazen.
hawkeye çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver