Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Optik Aygıtlar.. »

OPTİK SES

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında OPTİK SES başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ARKADAŞLAR SLM,,, ps3 üm 5.1 dolby sisteme optik kablo ile bağlı ses çıkışını ordan alıyorum ve de çok memnunum ancak ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-07-07, 13:53   #1 (permalink)
TORELLİ
New Member

Katılım tarihi: 04.07.07
Nereden: İSTANBUL
OPTİK SES

ARKADAŞLAR SLM,,,

ps3 üm 5.1 dolby sisteme optik kablo ile bağlı ses çıkışını ordan alıyorum ve de çok memnunum ancak dün ilginç bişey tespit ettim... bildiğimiz ps3 menüsünde takılırken sistemin sesini sonuna kadar açim dedim.... derinden biiiiiip diye bir sesin geldiğini duydum ... sesi biraz kısınca durdu ancak sonuna kadar açınca biiiip sesi duyuyorum....optik ses bağlantısında bu normal midir yoksa optik kablodan kaynaklı bi sıkıntı olabilir mi???...teşekkürler
TORELLİ çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-07, 22:54   #2 (permalink)
frantic
V.I.Member

frantic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: Kurtuluş
Ynt: OPTİK SES

ses açma olayını ps3'ün menüsünden mi yaptın?(bilmiyorum öyle bir ayarı var mı?) yoksa ses sisteminden mi?

ses sisteminden ise, son sesi açmandan dolayı amfinin kendi dip gürültüsüdür büyük ihtimalle..
bir de ps3 kapalıyken sesi sonuna kadar aç bakalım olacak mı yine?

Dean MS rüyası...
frantic çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

OPTİK SES ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Satılık Panasonic Lumix FZ5 12X OPTİK ZOOM WASHBURN Satılık ürünler 2 28-06-07 06:11
OPTİK MAUSE problem Genel 4 15-03-05 04:01

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:23.