Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında Plextor Dvd Room önerisi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar kalite bir DVD almak istiyorum yazıcı, Plextor sata ile IDE arasında bir fark olurmu? Birde bu ürünü nerden alabilirim ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar kalite bir DVD almak istiyorum yazıcı, Plextor sata ile IDE arasında bir fark olurmu? Birde bu ürünü nerden alabilirim internet üzerinden kasa siyah renk siyah arıyorum yardımınızı rica ederim.
Ben de plextor dvd arıyorum ama satıcısını bulamadım. Daha önce Ankara Mikrobeta firmasından okuyucu almıştım 4-5 yıl oldu, tık demedi. Şimdi yazıcısını arıyorum. Satıcısını bulursan bana da bildirisen sevinirim.
__________________ Toprak, üstüne basan, onu işleyenle değerlenir.
Şehirli toprağı taş yapar, taşa basar. Köylü toprağı taştan temizler, onu işler. Vatan topraksız olmaz,toprak köylüsüz olmaz. İşte bu nedenle;Köylü Milletin Efendisidir.