Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Optik Aygıtlar.. forumu altında SATA ve IDE başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya yeni dvd rw almayı düşünüyorum ama bu SATA ve IDE olayı nedir bilmiyorum... şimdi bnmki IDE ise SATA takabilirmiyim.. ..." şeklinde özetlenebilir....
ya yeni dvd rw almayı düşünüyorum ama bu SATA ve IDE olayı nedir bilmiyorum... şimdi bnmki IDE ise SATA takabilirmiyim.. takamassam IDE mi SATA mı nerden anlarım lütfen yardım
IDE arabirimli DVD-RW modeli takabilirsin. ASUSTeK Computer Inc.
Buradan anladğım kdarı ile SATA portu yok anakartın.
Anakartının -SE modelinde ise bu destek var. ASUSTeK Computer Inc.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
anakartının kutusuna kitapçığına bak, olmadı aç sitesinden incele. Sata desteği varsa takabilirsin. Sata desteği yoksa sadece IDE, EIDE yada ATAPI olarak geçenleri kullanabilirsin.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU