Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Overclocking forumu altında 1066 mhz ramlerin performansi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "RAMBUS 256 MB SAMSUNG 1066MHZ .........77.60$
arkadaslar sizce bu ramler nasil
alinirsa verilen fiyata deger mi?..." şeklinde özetlenebilir....
99+kdv ye 1gb dual kit DDR ramin satildigi su gunlerde 256mb RD ramin 77$ dolara satilmasi hicbir ahlaka sigmaz. Ustelik alicagin perfonmansda Rd rami eski chipsetlerde kullanmak zorunda oldugundan yani intelin RD rame verdigi destek bittiginden perfonmansi gunumuzun sistemlerin asagisinda olacak.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
hocam bunların rd ram oldugun nereden anladın??
ben ddr diye biliyorum
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
rd ramalerın fsp frekansı ozamankı cpuşlar kuzey koprulerı ve kendılerı yuzunden 266 mhz o yuzden kendı ıcındekı kusrusuz ve mukemmel hızı fsb de takılıp kalıyor o nedenle bos brı yatırım eger elınzıdekı makınayı cok uzun sure kullanmıyacaksanız
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.