arkadaşlar teşekkürler çok güzel bilgiler paylaşılmış.bi sorunum var .pc önyükleme yapıyoer.windows da açılıyo ama windows açıldıktan 1 dk sonra pc de elektrik kesilmiş gibi tamamen kapanıyo .bu güç desteği sorunu gibi görünüyo dedim ve güç desteğini değiştirdim ama yine aynı sorunu veriyo.işlemciyi temizlemek zorunda kalmuştım ondan sonra bu sorunu verdi.bu termal macun tamamiyle etkisiz gibi görünüyo ben de .bunun sonucunda pc bu şekilde kapanabilir mi..yani aşırı ısnmadan falan …
işlemci bu şekilde bir tepki verir mi..p4 3.00ghz..yardım ederseniz sevinirim …bilgisayara şu anda çok ihtiyacım var..
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |