Arkadaşlar önceleikle herkezin mübarekj ramazan bayramını kutlarım
Arkadaşlar pc min özellikleri
işlemci intel core duo2 e6300 1.86 ghz
anakart : asus p5pl2
ram : 1 gb + 512 mb ram
bios türü : AMI
Arkadaşlar benim anakartım fsb si 800 mhz destekliyomuş onun için işlemcimin 1.40 ghz sini kullanıyo ben overclock yapıyım dedim tek derdim 1.86 ghz ye çıkartmak nese ben oc yapmayı bilmem nese biosa girdim biosta şu yazıyodu overclock profile ,auto ,manuel 3 şık vardı nese ben overclock profileye bastım orada değerler çıktı %5,%10,%15,%20,%30.. nese ben ilk önce %5 yaptım bilgisayrıma sağ tıkladım 1.46 olmuş %10 yaptım 1.54ghz oldu işte problem geliyo %10 'a kadar bir problem yoktu ama %15 yapınca kendi değerini buluyo 1.86 oluyo ama bilgisayr açılırken ekran gelimiyor elektiriği kesip tekrar elektirik verdiğim zaman açılıyor o zaman oluyor ama bilgiarımı kapattığım ve açmak istediğim zaman ekran gelimyor ben 1.86 da çalışmasını istiyorum bu problemi biostan çözebilirmiyim arkadaşlar lütfen yardım ya ayrıca bios pilini çıkar demeyin çıkaramam

arakdalar lütfen yardım ya
ayrıca sıcaklık olarakta normal 1.40 ghz de çalışırken işlemci ısısı 39 ila 45 derece arası değişiyordu %10 yaptım gine aynı işlemci ısısı değişmedi soğutucum var

|  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |