Sistemim bilgisayarim kisminda yazdigi gibi,overclocktan cok anlamayan biri olarak biostan asagidaki degisiklikleri yapmak suretiyle en fazla 2.6ghz hiza ulasabildim.Bunun ustundeki tum degerlerde hata raporu aldim(press F1 to setup menu-press F2 defult configuration vs..)(
islemci fani stok fan)
AI overclocking [manuel]
Cpu Frequency [325]
DRAM freguency (auto)
PCI express fraquency (100)
PCI clock synchonization mode [33.3]
Cpu vcore voltage (1.375)
diger tum degerler auto da ayarli.
Ayrica ramleri 4-4-4-12 olarak ayarladim.
Suan normal durumda cpu sicakligi 31-32 civari,3d mark06 sonrasi sicaklik 43-45 derece oldu.
Ram hizlari ne zamanki 800 mhz i assa pc acilista mavi ekran hatasi veriyor
Sizden istedigim bu sistemle daha yuksek hizlari gorebilmek icin ne yapmam gerekiyor biraz aciklayici olarak anlatirmisiniz.Birde fsp/dram orani cpz den baktim 4/5 gozukuyor bunu nerden degistirebilirim?
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |