Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Overclocking »

Biraz yardım (Birazdan,biraz Fazlada olabılır :D)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Overclocking forumu altında Biraz yardım (Birazdan,biraz Fazlada olabılır :D) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ilgılenen arkadaslarım için şimdiden tesekkurler ..ben Bu o/c işine 1 hafta once biosu karıstırırken rastladım (Pek anlamam şimdiden soyleyem )...Biosun ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-09-05, 01:10   #1 (permalink)
bioboys
New Member

Katılım tarihi: 25.09.05
Nereden: BURSA
Biraz yardım (Birazdan,biraz Fazlada olabılır :D)

Ilgılenen arkadaslarım için şimdiden tesekkurler ..ben Bu o/c işine 1 hafta once biosu karıstırırken rastladım (Pek anlamam şimdiden soyleyem )...Biosun içerisinde Dırek %5 ile %30 performans arttırabılecegım bir bolum Gordum .. Performansı % 5 yaptıgımda sankı pc ucuyor gıbı geldı ama cok uzun surmeden pc sapıttı ..Windows hatalar verdı.. %10-%20 - %30 larda ise pc hiç açılmıyordu...
Eksıklerım var ama nerde bılemıyorum ... Guc Kaynagım Bıraz dandık desem yerıdır ...kac watt olduguna bakmadım ama kasa ıle aldım ..230 -300 watt arası bişi olması lazım ...
Donanımım ise.. ; Anakart : Asus P4v8x-x İşlemcim : P4 3000 mhz Ram :512 mb ddr 160 gb hdd.

Şidi sizden ricam neler yapmam gerekıyor ...Ve ya pc de hangı eksıkler var ...Eksıkler var ise tamamladıktan sonra bu o/c işini Nasıl yapabılırım ...
bu konuda her turlşu bılgıye açım .. yardım lutfen ..
bioboys çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-05, 01:13   #2 (permalink)
NucLeaR_NS
Rookie Member

NucLeaR_NS Avatar

Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: MersiN
abi p4 ü çalıştırıyormu o 300w lik psu ???? 300w ise bide dandikse o/c için en başta PSU yu değiştirecen.
WD800 80GB + Barracuda 7200.7 40GB HDD
NucLeaR_NS çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-05, 01:16   #3 (permalink)
bioboys
New Member

Alıntı:
NucLeaR_NS tarafından iletildi.
abi p4 ü çalıştırıyormu o 300w lik psu ???? 300w ise bide dandikse o/c için en başta PSU yu değiştirecen.

Abı bu ne hız..tesekkur ederım ..II de makara yapıyon ..falla calısıyo ...psu ıcın ne onerıyorsun ..yanlız fazla abarmadan hanı ....?
bioboys çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-05, 01:47   #4 (permalink)
TurkBoY
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.04
350w yada 400w lık Al bitane Senin işini görür Dikkat Et HAfif olanları war böyle kuş gibi alırsan elindeki 300 lük psu dan dandikde çıkabilir anlatabildin mi ? :p
TurkBoY çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-05, 01:51   #5 (permalink)
NucLeaR_NS
Rookie Member

NucLeaR_NS Avatar

Katılım tarihi: 22.09.05
Nereden: MersiN
eger dedigin şekil dandikse;

Tagan 420 Watt TG420-U02 i-Xeye(sanırım 130$ civarı) yi öneririm (ben alamadım maalesef) hem görsellik hemde güç olarak süper bence benim kullandıgım ise FSB 450W gerçek güç kaynağı ama o/c yapmam o ayrı
işte Tagan 420 Watt TG420-U02 i-Xeye
NucLeaR_NS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-05, 02:12   #6 (permalink)
bioboys
New Member

Tesekkurler dostum ..

İlk once Psu Dıyosunuz Yanı ..Tamam Degıstırdıkten sonra bu konuya donecegım ...

Birde 130 dolar bıraz pahalı ... hanı gorsellık olmasada olu dıyom ...

Degıstırdım dıyelım ...O/c nın devamı gelecek mı yoksa Degısecek parca kaldım ı .... Ilgılenen ler ıcın tesekkurler ..
bioboys çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-05, 21:40   #7 (permalink)
bioboys
New Member

.D:

Tamam ...Colorıst ın 500 w lık power ını aldım ..heralde işimi gorur (Sankı Kaynak Makınası Calıştırıyos .. )

Şimdi Bıostan dırek olarak %10 - %20 dıye o/c seceneklerını seceyım mı yoksa bunun baska ınce ayarlarıda var mı ?
bioboys çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Biraz yardım (Birazdan,biraz Fazlada olabılır :D) ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yapamıyorum yardım biraz lütfen DeBian Anakart 3 10-09-05 17:41
biraz yardım ozan008 Genel 4 26-09-04 03:20
biraz yardım lütfen!... eleanor Overclocking 6 07-05-04 17:18

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:54.