arkadaşlar asus p5gc mx 1333 anakart sahibiyim fsb hızını 10*240 yaptıgım zaman sistem stabil ve orthos gibi agır testleri başarıyla geçiyor yani 2ghz lik
işlemci 2.4 ghz hızında çalişiyor.buraya kadar her şey normal bunun üstü bir deger girmeye başlayınca stabilite bozuluyor ramlardan kaynaklandıgını sanıyorum 1:1 veya 5:4 şeklinde degerler biosta yok daha ziyada 300 mhz 500 mhz 600 mhz şeklinde alt alta yazılmış şekilde karşıma bir menü çıkıyor sizce ne yapmalıyım hangi degeri vermeliyim?ayrıca voltaj ayarları menüsünü çok fazla aramama ragmen bulamadım sadece bir yerde voltaj degeri ve diger bir seçenek olan ignored yazısı var acaba anakart voltaj ayarları kitlimidir ctrlf1 denedim olmadı yorumlarınız için teşekürler
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |