sistemim ;
AMD Athlon Xp 1700+@2600+(12.5*166)
Soltek 75FRN2-L Nvidia NForce2 C1rev.SPP-MCP
2*Twinmos Mtech B-D 256 Mb
DDr Ram Pc2700
FSP Group 300Watt-60ATV(PF) Power Supply
Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition
HIS Excalibur ATI Radeon 9200 128 Ddr Vivo
işlemciyi yeni anakart ve yeni ramler ile yeni o/c değerleri core voltaj vs. gibi ayarlamaları tekrar yapmıştım yaklaşık1-2 hafta önce.Ve ilginç gördüğüm bir iki nokta oluşmuştu o zaman şimdi sizlerle de paylaşayım istedim.
fsb 200 mhz optimal
vdd:1.6 volt
v dimm:2.6 volt
v core:default iken 200*10=> 2000 mhz burası tamam.
(((Not:stabilite için 4 saat prime 95 testi kullandım ve sorunsuz bitirmiştim 2 hafta önce vede havalar ısındıktan sonra prime 95 aynı değerlerde bu hız için hatalar vermeye başladı.)))
yine fsb 200mhz optimal
vdd:default
v dimm:default
v core:1.6 volt iken 200*11=>2200 mhz bugün 4 saat prime 95 testini başarılı bitirdi.
işte burayı anlayamıyorum bir türlü. Ya ne değiştide 2 ghz de ki v dimm vdd bir anda 2200 mhz de değerleri default olarak stabil halde çalıştı.2 ghz de default vdd ve v dimm değerleri ile açılmadı bilg çok denedim olmamıştı.
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |