22-09-08, 00:49
|
#1 (permalink)
|
| Member
Katılım tarihi: 29.02.08 Mesaj: 125 | o/c dram stabilite sorunu arkadaşlar merhaba. orthos la sistemi test ediiyorum cpu ve ramlar hafif oc lu
cpu ları stess yapınca problem çıkmıyo fakat ram lara yapıcnca kısa bi süre sonra uyarı veriyor. cpu amd phenom 2.2ghz 2350 de çalışıyor ramler 2x2 gb kingston 1066 mhz 940 ta çalışıyorlar voltaj değerleri ile oynamadım. anakartım 800 mhz desteklediği için ramlari de oc lu kullanmak istiyorum cpu yu da bu seviyeden yukarı çıkaramadım. cpu bus speed 235 ten sonrasını cpu speed 220 x 11 =2430 den sonrasını yemiyor ramleri de biraz hızlandırmak ve ht yi de 1000 mhz altında tutabilmek için cpu çarpanını 10 yaptım 235x10 da 2350 de kullanıyorum ramlar cpu/fsb 1:2 de 470 te çalışıyorlar. doğru yaptığımdan da emin değilim. cpu ve ramleri stabil bir şekilde biraz daha hızlandırmak için ne önerirsiniz ?  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | |
| |