Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Overclocking »

oc yardım plz

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Overclocking forumu altında oc yardım plz başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkdaslar öncelikle sitede yeniyim belki böle bi konu açılmıstır ama arama motorundan aratıp bulamadım.. benım sistemim anakart pb5 asus, işlemci ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-09-08, 11:45   #1 (permalink)
hallucinogen
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.09.08
oc yardım plz

arkdaslar öncelikle sitede yeniyim belki böle bi konu açılmıstır ama arama motorundan aratıp bulamadım..
benım sistemim anakart pb5 asus,işlemci e4600,ram 2 gb 800 mhz,ekran kartı x1950 pro,hd 250 gb samsung..işlemci içinde 80 ytl lik guzel bi fan aldım..power sub ın ne oldugunu tam hatırlamıyorum ama 400 w asus sanırım ayrıca 600 w lık ups im var..bu sisteme oc yapmak için nasıl bi yol izlemem lazım.oc yapmak için herhangi bi şey bilmiyorum..ayrıca bu sistem 2 yıllı dolduruyo buna nasıl bi upgrade yapsam beni daha bi kaç sene daha götürür..ilginiz için şimdiden teşşekür ederim..
hallucinogen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

« e2180 oc | voltaj »

Konu araçları

oc yardım plz ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
arkadaşlar acil yardım lütfen hıs ati redion x1650pro ıceQ yardım yardım lütfen SÜHA Ekran Kartları 0 02-01-08 22:46

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:33.