Slm arkadaşlar forumda yeniyim ve bilgisayarıma overclock yapmak istiyorum ancak denemelerim başarısız oldu hiç bir şekilde stabil bir sistem oluşturamadım eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum. Bilgisayar özellikleri Gigabyte GA-8I865GME RH 775 Rev. 6.6 anakart,
Intel E4600 2.4 Ghz işlemci, Kingston HyperX DDR400 2GB Cl2 dual channel
ram, Ati Radeon HD2600XT 512MB AGP ekran kartı,250 GB Samsung SATA HDD, Asus gerçek 400 watt power suppley.amacım rahatlıkla işlemcimi 3 ghze çıkarmak ve biraz daha performans kazanmak.Cpu:19C, Hdd:19C, Sistem:6C, Ekran Kartı: 39C (Bu arada ekran kartı overclocklu GPU:860 Mhz, RamDAC:750 Mhz yani 1500 Mhz). Biraz komik gelebilir ama makinın kasasına elime geçen bi buzdolabı turbo fanı taktım ve makina gayet serin çalışıyo

Bu arada ben bi türlü voltaj ayarı yapamıyorum anakartta görünmüyo ctrl+F1 yapsamda voltaj ayarı çıkmıyo. Baştada dediğim gibi bir türlü stabil bir sistem elde edemedim yardımcı olursanız çok sevinirim...

|  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |