OCZ StealthXstream 500W SLI Ready Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
%83 verimliliğe sahip ayrıca Psu alırken mutlaka 80+ garantisi olduğuna dikkat edin yoksa elektrik faturasından hayli canınız yanabilir![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Overclocking forumunda psu yardım başlıklı konu tartışılıyor; OCZ StealthXstream 500W SLI Ready Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş %83 verimliliğe sahip ayrıca ...
OCZ StealthXstream 500W SLI Ready Power Supply | Power Supply | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
%83 verimliliğe sahip ayrıca Psu alırken mutlaka 80+ garantisi olduğuna dikkat edin yoksa elektrik faturasından hayli canınız yanabilir![]()
lc-pover ve xılence markaları nasıl acaba fiyatları çok uygun xilence gamer edition 580 watt 130 tl lc-power 550 watt 110 tl aşağıda linlklerde
Lc-Power 550W PSU 120MM Sessiz Fanlı V 2.2 PCI-EX Firebal.net Türkiyenin En Büyük Overclock ve Modifikasyon Sitesine Hoşgeldiniz
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Bu ikisi arsında Xilence Gamer'ı tercih ederim 580 Watt çok rahat edersin
Ben Ocz 550 Watt Fatal1ty Gamer kulanıyorum performans çok iyi
Bence Tam 580 vermez bazı arkadaşlarımda var 550 Watt civarı verdiğini söyledilier ama yinede işini görür tabiki
Ocz'den daha iyi değildir ama çünkü oczler %83 üzeri verimlilik garantisi veriyor ve 80+Plus sertifikası var yani ocz ile karşılaştırmamak gerek
kardeş sen psudan anlıyosun galiba alternatif olarak internette aşağıdaki psu çok ilgi görmüş aşağıdaki psu nasıl gerçek 550 olduğu söyleniyor
http://www.firebal.net/asp/show_stoc...product=lc6550
eğer yukardaki psu ya kötü dersen xilence 580 olanı alcam
bu psu iyi ama başka markalarda var --tagan, cooler master, ocz-- gibi onlara yönelmen performans açısından sana faydalı olabilir.
Cooler Master= VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
OCZ= VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
High Power= VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
xilence= VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Bu dörtünü öneriyorum!!!
İYİ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
~. \_______
~. /__||__|\ \
~ |___bost-10_;¯¯¯|
~ (O)_____(O)____/
sonunda güç kaynağımı fireballdan aldım recom 580 watt.yardımlarınız için teşekkürler
http://www.hardwaremania.com/forum/h...tt-107918.html
Hayırlı olsun