Öncelikle herkese meraba arkadaslar.Gecenlerde acil
cpu sogutucusu almam gerekti çünkü bas edemiyordum sıcaklarla.Yabancı sitelerden tutun türk sitelerine kadar didik didik ettim zalmandan tutun thermalrihgta kadar hepsine baktım.Ve en sonunda tam thermalright almayua karar vermişken karsıma bu sogutcu cıktı arastırdım herkes dalga gecmiş bitane ciddi bişey yazan yok bizim türklerden.VE düsündümkü özelliklerini arastırdıktan sonra bukadar büyükse ve 10 tane bakır borusu varsa bu işimi görebilir ve aldım.Uzattım kusura bakmayın cünkü ben bu sogutucu hakkında hiçbi sitede bukadar ayrıntılı bişey okumadım ve pc için temel ihtiyacın basında geliyor cpu sogutucuları herkesi ilgilendirecgne eminim.Bilgisayarım pentium d 2.8 anakart asus p5ld2-se.cok büyük oldugu için kasaya sıgmıycagını duymustum fakat sıgdırdım kapakta kapandı içinden cıkan 140mm fanı deilde elimde bulunan 120 mm devri daha yüksek bi fan taktım yan kapaga tam işemcinin üstüne gelecek sekilde yan kapakta yeri vardı zaten.kasa arkasında 8lik fan var sadece ve psudan cıkan hava okadar ona göre hesab edin bu degerleri.Ve uzunca konusmanın ardından test sonucları..Lütfen yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkrler..
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |