Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Overclocking »

Sistem mi yetersiz?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Overclocking forumu altında Sistem mi yetersiz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar, işlemcim P4-3 Ghz Ekran kartımda Leadtek 256 ram fx5700 , bire 1024 ram im war Şöyle söyleyeyim NFS underground ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-04-05, 00:11   #1 (permalink)
heradox
Member

heradox Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Istanbul
Question Sistem mi yetersiz?

Arkadaşlar, işlemcim P4-3 Ghz Ekran kartımda Leadtek 256 ram fx5700 , bire 1024 ram im war
Şöyle söyleyeyim NFS underground 2 yi 800*600 çözünürlükte full detay we performans olarak oynayamıyorum, görüntü gene akıyor ama yawaşlamış olarak akıyor.
Sizce bu sisteme bu normal mi ekran kartının updatelerini de yapıyorum, bende mi bir hata war yoksa, (bu arada overclock dan anlamam sizin tawsiyenize göre bakacam artık) overclock gerekli bir parça war mı ekran kartı filan.
Yardım ederseniz çok ii olur
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:16   #2 (permalink)
blackmr
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: kocaeli
sistemde büyük ihtimalle virüs var bende aynı sorunu yaşadım oydadığım oyunlar oynanmaz olmuştu.virüs tarama programları çözümsüz kalıyor
blackmr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:21   #3 (permalink)
unicorn
Silver Member

unicorn Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.07.04
Nereden: Ankara
sistemin underground için baya iyi anakart ney bu arada arkadaşın dediği gibi virüs filan vardır veya sisteme belleğini yiyen bir program yüzünden kasılıyordur. arka planda çalışna bütün programları teker teker kapatıp dene
Eski 01-04-05, 00:29   #4 (permalink)
blackmr
Rookie Member

arka planda exe lere bulşan virüsler çalışıyor iki gündür evde ve işyerinde temizleme çalıştım kesin çözüm format ve kurulumdan hemen sonra virüs programı kurmak
blackmr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:32   #5 (permalink)
heradox
Member

heradox Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
unicorn tarafından iletildi.
sistemin underground için baya iyi anakart ney bu arada arkadaşın dediği gibi virüs filan vardır veya sisteme belleğini yiyen bir program yüzünden kasılıyordur. arka planda çalışna bütün programları teker teker kapatıp dene
anakart asus p4 p800 peki ilerde sizce overclock gerekir mi ? ya virüs olabilir yada ewet programda kasabilir, kaspersky kullanıyodum onunda süresi doldu. Uğraşamıyorum da bir türlü, bi yerlerden bulupta registrationunu halledecem nse girmiyim oraya
ama haklısınız arkadaşlar bi virüs taraması gerekiyor artık
heradox çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:33   #6 (permalink)
sallas
Member

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ank
ekran kartın zayıf kalıyor
sallas çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:34   #7 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
5700 zayıf hele bıde le ise at çöpe
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:35   #8 (permalink)
heradox
Member

heradox Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
blackmr tarafından iletildi.
arka planda exe lere bulşan virüsler çalışıyor iki gündür evde ve işyerinde temizleme çalıştım kesin çözüm format ve kurulumdan hemen sonra virüs programı kurmak
Ya ben war ya herhalde en son formatı 4 mü 5 ay mı ne önce attım norton ghost war onu kullanıyorum baya ii oluyo.
Formatlada zaman kaybetmiyorum.
heradox çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:38   #9 (permalink)
heradox
Member

heradox Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
TAY-LAN tarafından iletildi.
5700 zayıf hele bıde le ise at çöpe
abicim wallahi A 360 LE, atayım mı harbi, hakkaten yaa hata etim bilgisayarı almadan önce size danışmamakla.
Gold dan aldım bende adam oo çok ii o kart yeter yeter filan sattı.
heradox çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:38   #10 (permalink)
blackmr
Rookie Member

ben 15 dakikada sistemi kuruyorum norton goast kaç dakikada kuruyor ve imajı kaydediyor
blackmr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:39   #11 (permalink)
blackmr
Rookie Member

ve hardiskteki parçalanmayı nasıl çözüyorsunuz
blackmr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:47   #12 (permalink)
unicorn
Silver Member

unicorn Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.07.04
Nereden: Ankara
Leadtek 256 ram fx5700 bu kart o kadar kötümü yaw
unicorn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 00:47   #13 (permalink)
heradox
Member

heradox Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
blackmr tarafından iletildi.
ve hardiskteki parçalanmayı nasıl çözüyorsunuz
harddiskteki parçalanmayla ne kastettin?
ya tabi okadarda kısa sürmüyorda ghost. ben formatı sewmiyorum demek istediğim o bide dağınık bir adamım cdlerim her yarde format attıktan sonra ara cd leri programları yükle yaniden inanılmaz bayıyorum ondan tercih ediyorum ghostu.
heradox çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 01:32   #14 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Alıntı:
heradox tarafından iletildi.
abicim wallahi A 360 LE, atayım mı harbi, hakkaten yaa hata etim bilgisayarı almadan önce size danışmamakla.
Gold dan aldım bende adam oo çok ii o kart yeter yeter filan sattı.

Bir Goldzede daha...
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 14:04   #15 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.02
Nereden: beytepe/Ankara
Resimler: 21
valla bendeki 128 lik a360le overclcok ile duz 5700 un hizlari 50-60 mhz asiyor tabii 256 ligi bilemiycem yinede duzgun calismasi lazim tabi
system 3
msi s430x-025Tr notebook
orgasmico çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 22:09   #16 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
dostum virus yoksa muhtemelen cakısma var makinene saglam yanlız söle bir durumda var undergroun kopyayasa bazı sorunlu dosyalarıda rda yüklemiş olabilir tavsiyem faq dosyalarına sisetsine gir ve bak derim ingilizcen yeterliyseanlayabilirsin bu dedğin milyonda bir olacak vakalarda biri fx 5500 ara sürüm bir ekran kartıda değil bazı oyunlarada ara sürüm ekran kartları randıman alınamıyo sen nvidianın sitesinde ki enson driveri yükle ama nvida nın sitesinden okey leadtekden değil
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-04-05, 22:12   #17 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
Alıntı:
sallas tarafından iletildi.
ekran kartın zayıf kalıyor
sen bu arkadasın dedğine bakma yanlıs biligi vermiş okey buarda fx5500 yazmısım özürdilerim fx 5700 saglam hocam faqlara bak bulursuncevabı
www.eagames.com
http://h!j@cker çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!