arkadaslar MSI 945GCM v2 anakarti kullaniyorum..
intel core2 duo 2.2 ghz cpu mu overclock kapasitesi yuksek oldugu icin 2.66 ghz de kullanmaya karar verdim..kingston2gb 667 mhz
ram larimida herhangi bir sistem kararsizligi yasanmamasi icin frekanslarini geri cekdim..cunku CPU 2.66ghz yaptigimda ramlar 800mhz falan oluyor..simdi sorum su..anakartim 800 fbs olmasina ragmen kutusundan cikan kagitda 1333 fbs ile calisan son cpu larin calistirabilecegi yaziyordu..fakat ram ile ilgili bir yazi yok..ram destegide 667 mhz olarak gorunuyor...667 mhz ramlarin yerine 800 mhz ram taksam calisirmi acaba??boylece 2.66 olarak calistiridigim cpu oranina gore ramlarin frekanslarini geri cekmem gerekmeyecek..
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |