Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Multiple Choice Poll. Oy kullananlar: 89. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında anakartta hangi özellikler olmalı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bir anakartta olmasını istediğiniz özellikler nelerdir?
Birden fazla işaretleyebilirsiniz.
İşaretlemedikleriniz; gereksiz olduğunu düşünüp parasını ödemek istemedikleriniz anlamlarına geliyor...." şeklinde özetlenebilir....
Bir anakartta olmasını istediğiniz özellikler nelerdir?
Birden fazla işaretleyebilirsiniz.
İşaretlemedikleriniz; gereksiz olduğunu düşünüp parasını ödemek istemedikleriniz anlamlarına geliyor.
flopy ide com lpt bitti gibi zaten birkaç yıla kalmaz görmeyiz bile pci slotu da 2 tane yeter birini tv kartları için kullanırız diğerini de belki zaman içinde birşey çıkar
en çok usb ethernet (o da adsl modem le moda oldu tekrar) e-sata için erken biraz ama iyi soğutma sistemi şart oldu. fazladan fan girişi de önemli birde pcb üstünde fazladan usb pin leri koyulabilir bende dahili kart okuyucu var kasanın da ön usb leri ve firewire girişi mevcut hepsini bağlayamadım bu gigabyte p35ds3l ye parçadan çalmış çinli amcalar
ide de artık tarih olmaya yüz tutan teknolojilerden ide hdd aradım bulamadım geçen gün o yüzden artık o da olmasa olur. 5 yıl sonra nın anakartlarında zaten iza slotu gibi o da yok olacak.
bence bir anakartta ;
1)Kaliteli komponent kullanımı
2)Dual Bios veya sökülebilir bios chipi
3)Genişletilmiş Uyumlu ram listesi
4)Fazladan fan bağlantı noktası
5)CF/Sli desteği
6)PCB aydınlatma
7)Fazla PCI
8)Fazladan Sata
9)Gelişkin soğutma sistemi olması güzel olur
gerçi bu kişinin kendisini kalmış yani neler yapmak istediğine nelere yapacağına göre değişibelir tabi benim için değişilmezlerden birtanesi overclock tabanlı bir anakart ve sata girişlerinin fazla olması zırt bırt anakart da değiştiremeyeceğim için