Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 1673. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ya şimdi tartışma olsun istemiyorum ama, neden böyle düşündün hiç anlamışdeğilim.. Daha öncede nforce, internet bağlantısı, anakart gibi konularda anketler ..." şeklinde özetlenebilir....
Ya şimdi tartışma olsun istemiyorum ama, neden böyle düşündün hiç anlamışdeğilim.. Daha öncede nforce, internet bağlantısı, anakart gibi konularda anketler açıldı.. o konularında mı reklamını yapmış olduk şimdi biz
__________________ Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış
Böyle anketlere alerjim var. Eğer forumun bir köşesinde böyle bir ankete "katılmışsam" şimdiden özür dilerim...
__________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur
Beyazzenci keşke sadece AMD ile Intel'i koysaydın Başka bir işlemci kullanıldığı yok baksana.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
Diyelim ki bu anket sonunda Intel birinci çıktı. Bunun kullanıcılara ne faydası olacak? Bence hiç !
Ama Intel veya AMD ye epey faydası olacak. Beleş reklam...
Öyle bir faydası olacak ki arkadaşım. Bu anket sonuçlarına göre insanlar işlemci alırken bir daha karar verecekler. Hem bu reklâm olsa dergilerde sürekli Intel veya AMD diyor. Şimdi onlar reklâm mı yapıyor?
Daha benden başka intele oy veren yok vay intel ölmüşün sen be aslanım amda bastır Bükemeyecen bileği öpecen ..
war hocam bizde intelciyiz (intel P4 2.8 1024 cache 800mhz)
__________________ : Gigabyte 8IPE1000G p4 3.0/1m/800 2*512/400 elixir Asus Ati radeon 9550 128mb/128bit Western Digital 200gb sata 8mb cache+W.D 40 gb 7200 2mb cache LG 16X Dual core DVDRW
Öyle bir faydası olacak ki arkadaşım. Bu anket sonuçlarına göre insanlar işlemci alırken bir daha karar verecekler. Hem bu reklâm olsa dergilerde sürekli Intel veya AMD diyor. Şimdi onlar reklâm mı yapıyor?
Neye karar verecek. Intel veya AMD almaya.
Bu onların reklamı olacak. Daha ne olsun.
Beyazzenci keşke sadece AMD ile Intel'i koysaydın Başka bir işlemci kullanıldığı yok baksana.
aslında diğer işlemcileride kullanan var ama bu anlete denk gelmemiş olsun yaw diğerleri nolucak bi zararı yok nasıl olsa, her seçenek için ayrı bi ücret ödüyor olsaydım koymazdım tabe :P
Diyelim ki bu anket sonunda Intel birinci çıktı. Bunun kullanıcılara ne faydası olacak? Bence hiç !
Ama Intel veya AMD ye epey faydası olacak. Beleş reklam...
bu yazıyı forumdaki anakart , ekran kartı , cep telefonu için açılan anketlerdede yazdınmı? donanım sitesinde böyle şeylerin reklamı olmaz...
Ben athlon XP 2800+ kullanıyorum sor altı aydır oyum AMDye
ama evde bundan once 4 sene kullandıgım G4 400 war
power PC gecmişim 6 sene apple fanatigiyimde bukadar olsun 11 senelik bir Apple gecmişim war
LC 475 25mzh
performa 5230 120mhz
PowerMac 7200/300 200mhz
PowerMac G4 400 400 mhz
__________________ [|AMD Athlon XP 2800+||Epox 8RDA3+||FX5600 128MB||2x512Mb 400Mhz Kingstone||80GB+320GB Seagate SATA||SoudblasterLive 5.1 Digi||NEC16x DVD-RW||16x LG DVD||19'' Philips 109E5|| PhilipsRhytymicWawe A2.610|AOpen H600B-B27(350W)||CNPS7000A-Cu+Giant III |]
Öncelikle forum alemine selamlar
İlk selam bir anketle kısmet oldu ,açıkçası AMD alırken çok acayip kuşkularım
vardı , ne nedir nasıl olur hakketen yanarmı gibi..
ancak hiç bir sorun çıkmadı! aslanlar gibi her işimi yapıyor bundan sonra
sıkı bir amdci olacağım kesin
iyi çalışmalar
__________________ /
/ AMD Athlon 2800+/ Abit NF7/S Anakart
/ Kingston 512Mb 400Mhz DDR/ 40Gb 7200 Seagate İDE HDD@SATA/ AOPEN H600A 33Atx PS.300W Kasa/ 32 Mb Geforce 2 MX/ Skystar Ver.2.6C Uydu Modem/ Pinacle PCTV pro Analog Tv Kartı/ Flexy 200 Mt USB Bluetoth Adeptor/ LG 52x Cd Rom/ Ricoh 8x4x32x Cd Yazıcı/ Jean Company.15 İnch Monitor/ Logitech Mesenger Camera 7.02/ Hp 840C Mürekkep Yazıcı/ Mustek 1200 ED Plus Tarayıcı/ Arescom NetDSL 800 ADSL Modem
/