Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 1673. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar amd cephesine bir kişi daha kabul edermisiniz bugunden sonra bende amd kullanıcısıyım yeni pc aldım Amd Athlon64 X2 5200+ ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar amd cephesine bir kişi daha kabul edermisiniz bugunden sonra bende amd kullanıcısıyım yeni pc aldım Amd Athlon64 X2 5200+ işlemcili pc yanda profilde yazıyor özellikler Amd için hayırlı olsun...
hiç intel kullanmadım ama gelen pc tamirlerinden biliyorum irenççç
ben AMD 4200 X2 (Dual Core) kullanıyorum.bi de eski pc var amd 2600 athlon xp 1,91 oda canavar gibi
amd 4200 işlemci kullanıyorum. Yaklaşık 8 aydan beri kullanıyorum ve bu zaman içinde hiçbir sorun yaşamadım. Değiştirsem bile yine amd nin üst modellerini tercih ederim...
İntel E6750 işlemci qullanıyorum. zaten üstüne dual işlemci tanımıyorum. hatta quadrodan bile daha ii sayılır. AMD'de bir marqadır ama bu iqincilden ileriye gidememiştir bence. AMD ÇOQ ISINIYOO