Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Anketler »

Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz?

Anket sonuçlarını göster: Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz?
AMD 729 43,63%
INTEL 935 55,95%
VIA 4 0,24%
PowerPC 3 0,18%
Oy kullananlar: 1671. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: storm666 tarafından iletildi. Valla sürünüyoruz ne olacak bizim halimiz? Hoş bende senin gibi o/c yaptım 750 yaptım üstündeki orjinal ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 31-08-04, 00:00   #76 (permalink)
RockinHack
Banned user

Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
storm666 tarafından iletildi.
Valla sürünüyoruz ne olacak bizim halimiz? Hoş bende senin gibi o/c yaptım 750 yaptım üstündeki orjinal fan ama o/c suz gibi sıcaklığı ne iş anlamadım ya şans herhalde
Hardwaremania ahalisi para toplayıp bize işlemci alın bi zahmet
Storm ballıymışsın 125 fsb ye kadar çıkmışsın.Bende 124 a kadar çıkıyom ama plug and play da kitleniyo kitlenmiyo imleçler yanıp yanıp sönüoda kalıyo öle açılmıyor.Şu an 580 de.Gerçi 600 mhz de çalışıyo ama usb mousu görmüyor.133 lük tek ramimle denedim olmadı.Yani 116x5 le çalışıyo 118 e getirdiğim zaman,açılıyo gayet stabil oyunlar felan çalışıo ama maus çalışmıyo windows açılışta ille takmış kafaya ps2 yi.Biostan direk ps2 yi disable etsem dahi olmuyor.Sende oldumu bu?
RockinHack çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-08-04, 01:38   #77 (permalink)
tekus
Member

tekus Avatar

Katılım tarihi: 19.07.04
Nereden: istanbul
Alıntı:
cezadan tarafından iletildi.
Daha benden başka intele oy veren yok vay intel ölmüşün sen be aslanım amda bastır Bükemeyecen bileği öpecen ..
yok yaw ıntelıde o kadar yabana atma
overclock cular olmasa amd bu kadar sukse yapamazdı e ucuza alıp overclock sonrada cızz
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 01:17   #78 (permalink)
ylmzsmsk
Silver Member

ylmzsmsk Avatar

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: 40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
intelin de çarpan klidi kırılsa neler olurdu acaba
ylmzsmsk çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 04:40   #79 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Ankara
Evet sayın seyirciler: Intel yarışın gerisinde ve AMD Intel'i çok büyük bir farkla geçiyor. Zavallı Intel, çok geride kaldı. Ama yarış daha bitmedi ve Intel hemen geçebilir. Evet. Intel iç kulvarda ve AMD biraz dış kulvarda. Eveeet Intel dopingli Süreyya gibi birden hızlanıyor. AMD de biraz daha hızlanıyor, bunlara Overclocklu Kâzım bile yetişemez. "Durun abiler hız felâkettir!" diyor spiker Evet, AMD yarışı önde götürüyor. Intel'in işi çok zor. Kolay gelsin Intel.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 16:35   #80 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
allah ıslah etsin
Eski 01-09-04, 17:01   #81 (permalink)
gOkO
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Blog Mesajları: 3
Resimler: 97
intel celeron 2.6 kullanıyorum.pek mutlu değilim.ama o/c ile idare ediyor.ama eylülde 2.8 presscot alıyorum.2.8 c den vaz geçtim.şu 64 bite dönme hikayesi ve 1 mb belleği beni cezbediyor...ve ateşli hatunları severim
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
gOkO çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 18:39   #82 (permalink)
ylmzsmsk
Silver Member

ylmzsmsk Avatar

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: 40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
Alıntı:
gurkansozer tarafından iletildi.
allah ıslah etsin
amin...
ylmzsmsk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 22:08   #83 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Alıntı:
goko tarafından iletildi.
intel celeron 2.6 kullanıyorum.pek mutlu değilim.ama o/c ile idare ediyor.ama eylülde 2.8 presscot alıyorum.2.8 c den vaz geçtim.şu 64 bite dönme hikayesi ve 1 mb belleği beni cezbediyor...ve ateşli hatunları severim
Aynen ben de nefret ediyorum celeron'dan. Doğru dürüs bir performans gösteremiyor.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 22:26   #84 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Resimler: 5
Alıntı:
cyclone tarafından iletildi.

açılmıyor forum .. üyelik filan istiyor...
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 22:29   #85 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.12.03
şimdi görünmesi lazım
cyclone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 22:34   #86 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Resimler: 5
malesef ...
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 22:37   #87 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
sitede resim yüklemek sorun yaw
linki vereyim http://aligurdalnet.8m.com/post-41-1094044052.jpe
cyclone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 23:11   #88 (permalink)
::ZaFeR::
hARDWAREMANIAC

::ZaFeR:: Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Blog Mesajları: 1
Resimler: 3
bilgisayar yokki işlemcisi olsun

::ZaFeR:: çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 23:16   #89 (permalink)
kallone
Banned user

kallone Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.05.04
Nereden: MeRaM
Talking

amd 2600xp box <parası olan intel aklı olan amd alır>
kallone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-04, 23:42   #90 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
valla ben 2.4 prescotu 3.7 yaptım 10 dk çalıştı iyi bir fanla stabil çalışacağı görüşündeyim overclock bölümüne yazdım

varmı amd nin gücü buna

kısacası GELECEĞİ DÜŞÜNEN İNTEL ALIR
cyclone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-09-04, 00:55   #91 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
ordaki resimde bir muamma var buna açıklama getirirsen daha iyi olur gerçekten açlıştırdın mı çalıştıranı mı d