Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Anketler »

Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz?

Anket sonuçlarını göster: Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz?
AMD 729 43,63%
INTEL 935 55,95%
VIA 4 0,24%
PowerPC 3 0,18%
Oy kullananlar: 1671. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi İşlemciyi Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: TeknO tarafından iletildi. Şu an yeni bir sistem için karar verme aşamasındayım. Kullandığım iki sistem var; biri Abit IC7-Max3 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-09-04, 20:52   #126 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi.
Şu an yeni bir sistem için karar verme aşamasındayım. Kullandığım iki sistem var; biri Abit IC7-Max3 ve Intel 2.8e diğeri AMD Athlon 64 3000+ ve MSI K8T (AMD 64 tarafı geçici, parasını vermedim ve iade edeceğim). Ben sadece araştırıp sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Kendime ait Intel 2.8e sisteminden daha iyi performans verecek ve aslında 300$'a en iyi performansı verecek ikiliyi (CPU+anakart) arıyorum.

Şu ana kadar tesbit ettiğim ve bence 300$'a en iyi performansı verecek ikili; AMD Athlon 64 3000+ ve MSI K8N Neo Platinum. Belki yanlıyor olabilirim. Dikkatinizi çekerim ki en iyi performansı verecek olanı soruyorum, hem overclocksuz hemde overclock'lu düşünmek lazım. Para verceğiz boru değil yani
Bu konuyu forumda başka bir yere aktardım. Buradaki konuyu bölmeyeyim.
300$'a en iyi performansı verecek Anakart+CPU ikilisi nedir?
Eski 10-09-04, 22:42   #127 (permalink)
Sh@DoW
Cool Member

Sh@DoW Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Lat/Lon: 38.7° N 29.4° E
InteL Pentium4 2.4 GHz...
Sh@DoW çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 01:44   #128 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.12.03
bizim çakal bile anlamış olayı
cyclone çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 09:40   #129 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Alıntı:
cyclone tarafından iletildi.
bizim çakal bile anlamış olayı
Bence tam ytersı olmalıydı
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 09:57   #130 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator

DJ Waterfall Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Resimler: 28
beep beep piyuww!!!..... bilemiyorum abi ben seviyorum işlemcimi
Eski 11-09-04, 17:50   #131 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Aslında su cakal olayı olmus ben yanlıs gormusum ıkı kısa bıp ıslemcıde hata var demek degılmıydı
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 17:53   #132 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Alıntı:
e-diablo tarafından iletildi.
Bence tam ytersı olmalıydı
tam tersiydi zaten arkadaş photoşoplamış
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 19:02   #133 (permalink)
birkan can
Banned user

birkan can Avatar

Katılım tarihi: 05.08.04
Nereden: bandırma banvit kara ali acar spor salanu BANVİTSPOR
AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD
ben hiç vazageçmem
birkan can çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-04, 20:03   #134 (permalink)
cyclone
Silver Member

cyclone Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.12.03
Alıntı:
diablo tarafından iletildi.
tam tersiydi zaten arkadaş photoşoplamış
yok aslında senin gördüğün photoshopluydu
cyclone çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-04, 21:10   #135 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Ankara
Çok özür, yanlışlıkla AMD demişim ama Intel kullanıyorum. Ama yeni bir PC aldığımda ilk alacağım işlemci mutlaka AMD olacak. O yüzden Intel'e benden 1 oy ama inanın hiç haz etmiyorum işlemcimden. Intel Celeron 1300.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-04, 09:49   #136 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Isını gordukten sonra ıster amd ıster ıntell ısterse vs vs ... ısımlı bır ıslemcı hıc farketmez amd de ıntell de babamın degıl ıkısınede para verıp alıyorum o yuzden ısımı goren ıslemcı ıslemcıdır
e-diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-04, 10:23   #137 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Alıntı:
sayborg2 tarafından iletildi.
Çok özür, yanlışlıkla AMD demişim ama Intel kullanıyorum. Ama yeni bir PC aldığımda ilk alacağım işlemci mutlaka AMD olacak. O yüzden Intel'e benden 1 oy ama inanın hiç haz etmiyorum işlemcimden. Intel Celeron 1300.
eh Celeron 1300 den de haz etmemek normal..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-04, 13:22   #138 (permalink)
BLueYeS
V.I.Member

BLueYeS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.07.04
Nereden: Istanbul / Bursa
Alıntı:
Isını gordukten sonra ıster amd ıster ıntell ısterse vs vs ... ısımlı bır ıslemcı hıc farketmez amd de ıntell de babamın degıl ıkısınede para verıp alıyorum o yuzden ısımı goren ıslemcı ıslemcıdır
doğru söze ne denir +1111111111111111111
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-04, 14:14   #139 (permalink)
üstad
Senior Member

üstad Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.09.04
intel amd
üstad çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-09-04, 14:18   #140 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
+1 BUDUR
TeknO çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!