Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Anket sonuçlarını göster: Hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz?
Alcatel
1
0,51%
Apple
3
1,52%
Asus
4
2,02%
BenQ-Siemens
3
1,52%
Eten
1
0,51%
General Mobile
1
0,51%
HTC
3
1,52%
LG
7
3,54%
Motorola
7
3,54%
Nokia
99
50,00%
Panasonic
2
1,01%
Philips
3
1,52%
Piranha
1
0,51%
Qtek
2
1,01%
Samsung
35
17,68%
Sony Ericsson
43
21,72%
Toshiba
14
7,07%
Diğer.....
8
4,04%
Multiple Choice Poll. Oy kullananlar: 198. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi marka cep telefonu kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bu anket cep telefonu genel bölümünde var ama anketler başlığı altında ve güncellenmiş haliyle olması daha uygun olur diye düşündüm. ..." şeklinde özetlenebilir....
Bu anket cep telefonu genel bölümünde var ama anketler başlığı altında ve güncellenmiş haliyle olması daha uygun olur diye düşündüm. (Tabi diğer konuda B&W ve eUGENE'nin isteği göz önünde bulunduruldu)
33000 kezden fazla okunmuş bir toshiba konum var ama tek toshiba kullanan ben miyim
edit:listede Hp'yi unuttuğum için paranoyakX'tan özür diliyorumeğer mümkünse onu da bir yerlere sıkıştırabilir mi mod arkadaşlar??(Alfabetik sıra lütfen)