Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 209. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi Marka Flash Disk Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "stormax 4gb. çok memnunum.çokta ucuza aldım..." şeklinde özetlenebilir....
Ben milisaniyelerle falan uğraşmıyorum, kapasite ve fiyatı öncelikli benim için.
Şimdide bir tane A-Data Myflash 8 GB. siparişi verdim. Dediğim gibi fiyat ve kapasite sadece.
Bedava geldi Bir nevi hediye denebilir. Yazılımı olması ve yazılım sayesinde internetten belleğe program ve oyunlar yüklenebilmesi güzel bence Kullanımıda güzel ancak bence tek eksiği yazma hızı biraz yavaş gibi geliyor bana...
u3 flashbellegın ıcınde bır program ve onun sayesınde ona basic programlar yükleyebilirsin firefox falan gibi ve direkt flash bellekten calıstırmana yarıyor ayrıca password koyma falan fılan