Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 209. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi Marka Flash Disk Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "4 gb stormax ve 32 gb sony vaio ama 32 gb'lik olan bozuldu....." şeklinde özetlenebilir....
toshiba u3 4gb (okuma yazma hızından memnunum)
2 tane kingston 1gb
2 tane no-name (biri markasız, diğeri promosyon) var 1 gb
toshiba nın okuma yazma hızından memnunum, çok iyi u3 le tool kit bile yaptım
kingston lardan nefret ediyorum, yazma hızları berbat, bu konuda noname olan daha iyi
ama şunu not olarak düşüyim, tel de memory stick var, bendeki bütün flash disklerden hem okuma hem yazmada neredeyse 2 katı daha hızlı mümkünse onu kullanmaya özen gösteriyorum o yüzden
kingston açık ara lider gibi görünüyor malum şahin gibi bişey at çöpe telefon kontüründen ucuz çok aşırı yavaş ama ya... bendeki flasdiskler; kingston aşağı yukarı 2 mbps ile yazmaya çalışıyor ama toshiba 16 - 18 mbps yi görüyor. 8 kat daha hızlı yazmak varken niye kingston kullanıyım ? hiç akıllıca değil 700mb 'ı (dvd rip ) yaklaşık 45 saniyede atmak varken niye 350 saniyeden fazla zamanımı harcıyım
__________________ ...
"Büyük düşünceler daima sıradan düşüncelerin şiddetli tepkisine hedef olur..."