Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 209. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Hangi Marka Flash Disk Kullanıyorsunuz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "512 lik bir A-data var ama artık biz Pc kullanıcılarına 512 lik yetmediği için 2 Gb Kingstonum var onu kullanıyorum. ..." şeklinde özetlenebilir....
512 lik bir A-data var ama artık biz Pc kullanıcılarına 512 lik yetmediği için 2 Gb Kingstonum var onu kullanıyorum. 2 Gb bile artık ihtiyaçlarımızı karşılamıyor..
kıngston aldım 2gb 9,9 ytl idi kalmamış mılet talan etmıi son 4gb lık buldum 18 19 mu neydi dedımbunu alayım hemen yanında 8 gb gordum oda 2 tane 4gb parasını topla 1 2 ytl dusugudu dedım alsammı ne sonra ne varsa 2 de var dedım adamlar almıs bende alayım (parasızlık kötü)