Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 637. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mecburi olarak MSI K8N neo Diamond soket 939..." şeklinde özetlenebilir....
bende epox kullanıyorum çok memnunum bu ilk tecrübe epox ile. Daha önce msi platinium vardı o da bir o kadar iyiydi.
Ama dfi'ın kalitesinin çok iyi olduğunu duydum. Şimdilik gönlümde o var. Dfi lan party
epox fiyat/performans açısından benimki biraz gürültülü 9npa+ ultra
Asus kullanıyorum ilerde de yine Asus kullanmayı düşünüyorum daha iyi üst seviye bir anakart olmadığı sürece hiçbir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar Asus tercihimin büyük sebeblerinden bir tanesi Çizgi ve teknik desteği ayrıca.Bu arada anakartların Oc kapasitesi bence iyi yada kötü olarak kriter alınmamalı eğer Oc için tercih ediyorsanız Oc konusunda daha iyi bulduğunuz anakartı alırsınız bu onun Oc kapasitesi daha düşük olan anakarttan daha iyi olduğunu göstermez bunu düşünen insanın ya donanım bilgisi hiç yoktur yada sadece olaya tek bir pencereden bakıyordur.
oc yapilmayacaksa tek tercih foxconn dur bence.En kaliteli malzemeyi kullanan firmadir Foxconn.Granati konusunda ise Mascom cizgiden daha iyi.Degistirme yoluna gidiyorlar Cizgi ise tamir olayina giriyor.
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
Ben bilmem abicim, Asus Ferrariymiş, DFI lamborghiniymiş, MSI BMW imiş, Abit kralmış bilmemneymiş. Tek bildiğim Foxxconun sağlam olduğu orcasmicoya katılıyorum bu konuda.
Şahsen anakartım Epox 9npa+ nf 4 , ekran kartı gelsin hemen kullanmaya başlayacağım.
Her boardun tabiiki beğendiğim modelleri vardır. MSI nforce 2 ultra gibi ASUS cusl2 c gibi efsaneyi. Fanatikliğe karşıyım....
__________________ AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
ama alt duzey ile ust duzey arasinda kalite farki cok.karsi ciktigim sankiasus hep alt duzeyde de kaliteli uretiyormus gibi gosterilmesi.Ben teknoloji satani severim marka degil