Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Anketler »

hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi...

Anket sonuçlarını göster: Hangi Marka
ASUS 314 49,29%
MSI 69 10,83%
ABIT 34 5,34%
FOXCONN 5 0,78%
DFI 8 1,26%
EPOX 42 6,59%
ALBATRON 1 0,16%
ASROCK 12 1,88%
WINFAST 1 0,16%
SAPHIRRE 2 0,31%
BIOSTAR 5 0,78%
GIGABYTE 104 16,33%
SOYO 0 0%
INTEL 35 5,49%
ECS 5 0,78%
Oy kullananlar: 637. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "mecburi olarak MSI K8N neo Diamond soket 939..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-05-06, 12:12   #26 (permalink)
SeBaSTiaN38
Rookie Member

SeBaSTiaN38 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.11.05
Nereden: KAYSERİ
mecburi olarak MSI K8N neo Diamond soket 939
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-05-06, 14:09   #27 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 7
epox iidir iyi

Alıntı:
hawkeye tarafından iletildi.
bende epox kullanıyorum çok memnunum bu ilk tecrübe epox ile. Daha önce msi platinium vardı o da bir o kadar iyiydi.
Ama dfi'ın kalitesinin çok iyi olduğunu duydum. Şimdilik gönlümde o var. Dfi lan party

epox fiyat/performans açısından benimki biraz gürültülü 9npa+ ultra
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 15:10   #28 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
MSI kullanıyorum ilk aldığımda baya bi sorunlar yaşamıştım bu yüzden şu an alacak olsam Epox alırım.
Tercihim Epox
Eski 09-05-06, 15:31   #29 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Asus kullanıyorum ilerde de yine Asus kullanmayı düşünüyorum daha iyi üst seviye bir anakart olmadığı sürece hiçbir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar Asus tercihimin büyük sebeblerinden bir tanesi Çizgi ve teknik desteği ayrıca.Bu arada anakartların Oc kapasitesi bence iyi yada kötü olarak kriter alınmamalı eğer Oc için tercih ediyorsanız Oc konusunda daha iyi bulduğunuz anakartı alırsınız bu onun Oc kapasitesi daha düşük olan anakarttan daha iyi olduğunu göstermez bunu düşünen insanın ya donanım bilgisi hiç yoktur yada sadece olaya tek bir pencereden bakıyordur.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 15:57   #30 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.02
Nereden: beytepe/Ankara
Resimler: 21
oc yapilmayacaksa tek tercih foxconn dur bence.En kaliteli malzemeyi kullanan firmadir Foxconn.Granati konusunda ise Mascom cizgiden daha iyi.Degistirme yoluna gidiyorlar Cizgi ise tamir olayina giriyor.
system 3
msi s430x-025Tr notebook
orgasmico şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 19:29   #31 (permalink)
mechanicbug
Cool Member

mechanicbug Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.09.05
Nereden: ay üssü alfa ankara şubesi
Blog Mesajları: 1
abit i tek geçerim anakart konusunda
mechanicbug çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 19:35   #32 (permalink)
mechanicbug
Cool Member

mechanicbug Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.09.05
Nereden: ay üssü alfa ankara şubesi
abit anakart dünyasının kralıdır tabi dfi dan sonra ama abit benim favorimdir
mechanicbug çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 20:39   #33 (permalink)
Asphodel
Power Member

Asphodel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.03
Nereden: The City of Ogrimmar - Durotar / CENTRAL KALIMDOR
Ben bilmem abicim, Asus Ferrariymiş, DFI lamborghiniymiş, MSI BMW imiş, Abit kralmış bilmemneymiş. Tek bildiğim Foxxconun sağlam olduğu orcasmicoya katılıyorum bu konuda.

Şahsen anakartım Epox 9npa+ nf 4 , ekran kartı gelsin hemen kullanmaya başlayacağım.
Her boardun tabiiki beğendiğim modelleri vardır. MSI nforce 2 ultra gibi ASUS cusl2 c gibi efsaneyi. Fanatikliğe karşıyım....
AMD 3700+ | Epox 9NPA+ Ultra | Twinmoss 2gb DDR400 | ASUS 7900GTX 512MB | Seagate Barracuda 2x200gb RAID 0 + 2x250gb SATA-II NCQ | Thermaltake BLue orb II | Thermaltake 680W | NEC 20WGX2 | NEC DVDRW 4570A | LG CD-RW | Soundblaster Audigy 2-zs | Creative Megaworks 5+1 5500 | Logitech G-25
Asphodel çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 20:48   #34 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Bu anketin konusu "en iyi marka hangisi" değildir arkadaşlar, sanırım konu iyice dağılmaya başlamış.

İlk mesajın "Şu an hali hazırda kullandığınız anakart markasını oylarmısınız bakalım" diye başladığına dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sevgili @proton, sen iyisi terliği kap gel.

Sağlıcakla kalın.
Eski 10-05-06, 02:02   #35 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
TeknO tarafından iletildi.
Bu anketin konusu "en iyi marka hangisi" değildir arkadaşlar, sanırım konu iyice dağılmaya başlamış.

İlk mesajın "Şu an hali hazırda kullandığınız anakart markasını oylarmısınız bakalım" diye başladığına dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sevgili @proton, sen iyisi terliği kap gel.

Sağlıcakla kalın.

hem oylariz hem yorum yapariz kurtarmiyor mu?Ayrica marka degilde model daha onemli.Mesela a8n sli deluxe(yavrum) da asus a7v8x(oeehh) de asus?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 11:46   #36 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Alıntı:
orgasmico tarafından iletildi.
Mesela a8n sli deluxe(yavrum) da asus a7v8x(oeehh) de asus?
Ne kadar para o kadar köfte tüm üreticiler için geçerli bu hepsinin üst ve alt modelleri var.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 12:06   #37 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
ama alt duzey ile ust duzey arasinda kalite farki cok.karsi ciktigim sankiasus hep alt duzeyde de kaliteli uretiyormus gibi gosterilmesi.Ben teknoloji satani severim marka degil
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 12:51   #38 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Resimler: 1
amd ve epox kullanıyorum sınıfındakı en iyi anakart modelı epox 9npaıj ultra