Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 637. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "2 bilgisayarımın birinde Abit diğerinde ise Dfi var.Ama ikisi de deli gibi overclocklu çalışıyor...." şeklinde özetlenebilir....
asus r800 marka anakrtım.onboard sesde sorun vardı ama ucuz bir ses kartı kullanıyorum.onboard ekran kartı var ati9100gpu diye.eh fena değil.ama arada kitleniyor pc.şimdi 9600pro kullanıyorum sorun yok.
daha hiç o/c yapmış değilim ama . bir kaç defa harddisk ve ekran kartı değiştirdim. parçaların birbirlerine uyumunda bu kalitenin kesinlikle yardımcı olduğunu düşünüyrum. msı (Nforce2).
ilk bilgisayarımda gigabyte anakart vardı gayet memnundum.
büroda ki makinelerden biri MSI diğeri BIOSTAR anakartlı.
son topladığım nette gezdirsin yeter dediğim makinede asrock kart var.ondan öncekinde ECS vardı...
en iyisi hangisiydi dersen nb intel olsun yeter derim (yada VIA chipset olmasın yeter)
öncelikli terchim Asus. yıllardan beri iyi anakartlar üretiyor ve bu sayede ünlenmiş bir marka. her zaman en yüksek oc değerlerini yakalayamasada, en stabil kart olmasada yada en fazla özelliği barındırmasada ve bunların yanında fiyatları yüksek olsada genel toplamda başarılı olduğunu düşünüyorum. Asus dışında takdir ettiğim kartlar Abit ve DFI
elime cok board gecti ufak bi bilgisayar dukkanında calısmaktayım
su ana kadar sattgımız ve yüzünü görmediğmiz müsteriler asus ve abit kullanıcıları
garanti yüzü cok gören board msi nedense bu boardun işciliği cok zayıf bana göre
sonucta her bir markanın iyi ve kötü modelleri war birde belirli zaman dilimleri war bi anakartı alıp bizi 4 sene sırtlasın diyemeyiz ..
birde artık bütün elektronik parcalar çinde yapılmaya basladı kalite olarak cok düstü önceden japonya ve taiwanda yapılan boardlar su anda piyasada cok az dencek kadar az bu sadece anakart değil bütün parcalar için geçerli
çin uzak dur bizden
Ben asus p5ad2-e premium x925 kullanıyorum...pcı sistemler yeni yeni piyasaya girerken ben de hasbel kader kendime yeni teknolojili bi sistem kurayım demiştim...benim emektar p3 450 32 mb ekran kartı ve 128 mb sdram(100 mhz) artık devrini tamamlamış beni de çağa ayak uydurmaya zorlamıştı Neyse lafı uzatmayalım, iyi ki asus almışım çok memnunum...haa unutmadan bu kartın en iyi tarafı gerek duydugunda kendi kendini o/c etmesi...o/c filan yapcam diye hiç kasmıyom kendimi.....saygılar...