Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Anketler »

hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi...

Anket sonuçlarını göster: Hangi Marka
ASUS 314 49,29%
MSI 69 10,83%
ABIT 34 5,34%
FOXCONN 5 0,78%
DFI 8 1,26%
EPOX 42 6,59%
ALBATRON 1 0,16%
ASROCK 12 1,88%
WINFAST 1 0,16%
SAPHIRRE 2 0,31%
BIOSTAR 5 0,78%
GIGABYTE 104 16,33%
SOYO 0 0%
INTEL 35 5,49%
ECS 5 0,78%
Oy kullananlar: 637. Bu ankette oy kullanamazsınız.

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında hARDWAREMANIA'cıların Anakart Tercihi... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "2 bilgisayarımın birinde Abit diğerinde ise Dfi var.Ama ikisi de deli gibi overclocklu çalışıyor...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-05-06, 03:08   #51 (permalink)
hakankarani
Power Member

hakankarani Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.12.03
2 bilgisayarımın birinde Abit diğerinde ise Dfi var.Ama ikisi de deli gibi overclocklu çalışıyor.
hakankarani çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-05-06, 01:37   #52 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2
Bu kadarcık oymu var bunca üyeden...
PROTON çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-05-06, 19:00   #53 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11
çoğu üye anakartı seçmeden alıyor zaten abicim, hatta markasını bilmiyorlar.
anakartın ne diyorsun amd diyor
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-06, 00:39   #54 (permalink)
PROTON
Cool Moderator

PROTON Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.01
Resimler: 2
Bende bu amaçla bu anketi açmıştım zaten kim hangi markayı neden seçiyor
böylelikle yol gösterici olacaktı...
PROTON çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-06, 04:09   #55 (permalink)
OrkO
Power Member

OrkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.02.05
Nereden: i öğrenip napacan 2 cay kapıp gelecen sanki. hadi yürü bakalım yürü bak sıra oluştu bi sonraki post için...
Epox kullanıcısıyım Memnunum bide cpuya voltaj verebilsem daha iyi olucam. MSI ve Asus ikinci planda

@kedicik proton abimiz hMcilerin anakart tercihini sormus. buda demekki O/C hatırı sayılır bir kriter diye düşünüyorum..

Saygılar...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-06, 13:51   #56 (permalink)
BY_CHiKo
Member

BY_CHiKo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.04.05
Nereden: Kırıkkale
Abit An8 Sli

Cokk Vede Coook Memnunum
E8300 2,66 @ 3600 Mhz Standart Cooler ,Gigabyte P35-DS3P Mobo,2*1Gb A-Data Vitesta 800 Mhz @ 880 Mhz 4*4*4*13 Msi 8800Gts 320 O\c Edition 575/1400/1700@645/1550/1980 Mhz,2*320Gb WesternDigital&Seagate 16Mb Cache Sata 2 Hdd,Nec+Lg Dvd-rw,Philips 190c06 Fs 19" Lcd
BY_CHiKo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-05-06, 01:46   #57 (permalink)
mustafad66
Senior Member

mustafad66 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.05.05
Nereden: izmir
asus r800 marka anakrtım.onboard sesde sorun vardı ama ucuz bir ses kartı kullanıyorum.onboard ekran kartı var ati9100gpu diye.eh fena değil.ama arada kitleniyor pc.şimdi 9600pro kullanıyorum sorun yok.
mustafad66 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-05-06, 02:21   #58 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Abit KX7-333 zamanının oc. canavarıydı aldık şimdi eskidi baya ama yinede işimi görüyor...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 11:46   #59 (permalink)
masterofpuppets
Senior Member

masterofpuppets Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.05.06
Nereden: İstanbul
msı

daha hiç o/c yapmış değilim ama . bir kaç defa harddisk ve ekran kartı değiştirdim. parçaların birbirlerine uyumunda bu kalitenin kesinlikle yardımcı olduğunu düşünüyrum. msı (Nforce2).
masterofpuppets çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 18:42   #60 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Resimler: 7
hangi birini yazayım?

ilk bilgisayarımda gigabyte anakart vardı gayet memnundum.
büroda ki makinelerden biri MSI diğeri BIOSTAR anakartlı.
son topladığım nette gezdirsin yeter dediğim makinede asrock kart var.ondan öncekinde ECS vardı...

en iyisi hangisiydi dersen nb intel olsun yeter derim (yada VIA chipset olmasın yeter)

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-06, 20:04   #61 (permalink)
esquinare
Senior Member

esquinare Avatar

Katılım tarihi: 31.08.04
öncelikli terchim Asus. yıllardan beri iyi anakartlar üretiyor ve bu sayede ünlenmiş bir marka. her zaman en yüksek oc değerlerini yakalayamasada, en stabil kart olmasada yada en fazla özelliği barındırmasada ve bunların yanında fiyatları yüksek olsada genel toplamda başarılı olduğunu düşünüyorum. Asus dışında takdir ettiğim kartlar Abit ve DFI
esquinare çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-05-06, 00:01   #62 (permalink)
marki
Member

marki Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.03.06
Nereden: balıkesir
bende asus dıyorum
marki çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-06-06, 17:45   #63 (permalink)
s3k0
Rookie Member

s3k0 Avatar

Katılım tarihi: 17.03.06
elime cok board gecti ufak bi bilgisayar dukkanında calısmaktayım
su ana kadar sattgımız ve yüzünü görmediğmiz müsteriler asus ve abit kullanıcıları
garanti yüzü cok gören board msi nedense bu boardun işciliği cok zayıf bana göre
sonucta her bir markanın iyi ve kötü modelleri war birde belirli zaman dilimleri war bi anakartı alıp bizi 4 sene sırtlasın diyemeyiz ..
birde artık bütün elektronik parcalar çinde yapılmaya basladı kalite olarak cok düstü önceden japonya ve taiwanda yapılan boardlar su anda piyasada cok az dencek kadar az bu sadece anakart değil bütün parcalar için geçerli
çin uzak dur bizden

Because newer is not always better..
s3k0 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-06, 01:46   #64 (permalink)
FarCry
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.03.05
Nereden: TURKEY
Ben asus p5ad2-e premium x925 kullanıyorum...pcı sistemler yeni yeni piyasaya girerken ben de hasbel kader kendime yeni teknolojili bi sistem kurayım demiştim...benim emektar p3 450 32 mb ekran kartı ve 128 mb sdram(100 mhz) artık devrini tamamlamış beni de çağa ayak uydurmaya zorlamıştı Neyse lafı uzatmayalım, iyi ki asus almışım çok memnunum...haa unutmadan bu kartın en iyi tarafı gerek duydugunda kendi kendini o/c etmesi...o/c filan yapcam diye hiç kasmıyom kendimi.....saygılar...
FarCry çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver