Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Anket sonuçlarını göster: Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi nedir?
Vista Ultimate
36
14,52%
Vista Home Premium
26
10,48%
Vista Home Basic
5
2,02%
Windows XP Pro
143
57,66%
Windows XP Home
20
8,06%
Windows 2000
2
0,81%
Windows 98
0
0%
Pardus
4
1,61%
Debian
1
0,40%
Ubuntu/Kubuntu
6
2,42%
Gentoo
0
0%
Suse
0
0%
Redhat
0
0%
AmigaOS 3.5
0
0%
Amiga OS 3.9
1
0,40%
MacOS X
1
0,40%
FreeBSD
0
0%
Windows xp pro 64 bit
2
0,81%
Slackware
1
0,40%
Oy kullananlar: 248. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Kullandığınız İşletim Sistemi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi yukarıdakilerden hangisi?..." şeklinde özetlenebilir....
Yahu şimdi şöyle bir durum var, benim makinada bir raid volume'ü üzerinde iki partition şeklinde hem xp pro hemde vista ultimate kurulu, vista çakma =) Aynı makinada başka bir hdd üzerinde ise Ubuntu kurulu, hepsini eşit ölçüde kullanıyorum. Ben hangisine oy vermeliyim ankette?
Yahu şimdi şöyle bir durum var, benim makinada bir raid volume'ü üzerinde iki partition şeklinde hem xp pro hemde vista ultimate kurulu, vista çakma =) Aynı makinada başka bir hdd üzerinde ise Ubuntu kurulu, hepsini eşit ölçüde kullanıyorum. Ben hangisine oy vermeliyim ankette?
Alp abi pro 64 yoktu anketle oynadim biraz.Slackware da ekledim bakalim kullanan var mi.Ben xp pro 64 bit kullaniyorum.
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook