Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 144. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Anketler forumu altında Yabancı filmleri nasıl izlersiniz? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "orjinaL diL+aLtyazı ...orjinaL sesiyLe daha güzeL izLeniyor....." şeklinde özetlenebilir....
Yabancı filmleri koltukta izlerim, Türk filmlerini ise amuda kalkarak.
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Orjinal Dil+Altyazı seyrediyorum.
Türkçe dublaj gördüğüm yerde kaçarım, bazen dvd'lerde (korsan*) türkçe dublaj, orjial dil seçenekleri oluyor ancak kopyalayan hödük sanırım TR dublaj var diye TR altyazıya gerek duymuyor ki TR altyazı olmuyor.. anında kapatırım izlemem o filmi mesela..
türkçe dublaj artık çekilmiyor. 2 gün önce Bruce Willis'in sesi diye dinlediğin ses bi bakıyosun Mel Gibson dan çıkıyor. Şimdi de yeni filmlerde Kurtlar vadisin de ki polat karakterinin sesi moda oldu o yüzden ben orjinal ses+ altyazı cıyım
Orjinal dil + alt yazı ama evdekiler türkçe dublaj istiyorlar
Senki ilk vazgeçemeyişim,ilk kıskançlığım,ilk ömrüme yazdığım,uzaklardan sevdalandığım kızdığım,affetmediğim affedemediğim.Olmayacak bir duaya amin demek gibi sevdiğim,hep geç kaldığım,bitiremediğim,unutamadığım.
Orjinal dil diye seçtim ama ingilizce ise tabiiki...
__________________ Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...