Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hABERLER > HWM Haber »

Mozilla Firefox 3 RC1 yayınlandı

Bu sayfada hABERLER bölümü içerisindeki HWM Haber forumu altında Mozilla Firefox 3 RC1 yayınlandı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Mozilla mühendislerinin uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Firefox 3, RC1 sürümü ile karşınızda. Beta sürümüne oranla birçok hatanın giderildiği ve son ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-05-08, 03:00   #1 (permalink)
Haberci
Haber Editörü

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.02.06
Post Mozilla Firefox 3 RC1 yayınlandı

Mozilla mühendislerinin uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Firefox 3, RC1 sürümü ile karşınızda. Beta sürümüne oranla birçok hatanın giderildiği ve son haline yaklaştığı Mozilla Firefox 3'ün Türkçe destekli RC1 sürümüne bu adresten ulaşabilirsiniz.

Devamı...
Haberci çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 18-05-08, 05:01   #2 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Ynt: Mozilla Firefox 3 RC1 yayınlandı

Tfenk yuu niyuvzmın, hemen kurdum.
Eski 18-05-08, 06:11   #3 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul
Resimler: 9

Release candidate bu (bi bakıma beta) .Adam gibisi çıksın yükleriz

edit: dayanamadım yükledim.kaynak kullanımı açısından ff 2 sürümü ff 3 rc1'den daha iyiydi sanki...
Eski 18-05-08, 06:35   #4 (permalink)
CyberKnight
hARDWAREMANIAC

CyberKnight Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: İstanbul

Tester olarak ilk bug tespiti benden olsun donanimhaber forum anasayfasında yandaki reklam sayfanın ilginc bir hal almasına neden oluyor.

CyberKnight çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 18-05-08, 10:30   #5 (permalink)
Alexander
V.I.Member

Alexander Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.11.05
Nereden: Trabzon

bu bug beta3.0b5 te de var, ubuntu hala rc1 i güncellemeye sokmadı
Eski 18-05-08, 12:51   #6 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7

Yav onada bug derseniz pühüüü, explorer 6'da bug'un kitabını yazmışlar resmen, sanki bugların hayatını home teatherda izliyomuşuz gibi her taraf bug bea ki hoş ie7 de fazla bişey yapamadı (tab desteği ve şeffaf png desteğinden başka bişey göremedim ben) Bide xp'de illaki ingilizce service pack istiyoki adamı fıtık ediyo resmen neyse..

Ama ff3 betada manyaq devrim nitelikli özelliker var resmen, en çok şu resimleri resize ettiğimizde testereli olarak büyürlerdi eskiden hep ama artık tarayıcı basit bir resim işleme yazılımı gibi dinamik olarak (örneğin bizim forumun yazı editörüne bir resim ekleyin ve bi köşesinden tutup asılın bakalım ff3betayla bakın noluyo) blur effecti veriyo ki devrimin ta kendisi bu bence, yakında html5 ve css3 geliyo ki değmesin kimse keyfimize, javascriptleri filan nasıl hızlı çalıştırdığına hiç girmiyorum bile, kaç kişi kullandığında uçtuğunu söyledi sanki
Lazaronnie çevrim dışı  
Eski 30-06-08, 19:30   #7 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım

FF3, 2'ye göre daha çok estetiğiyle ve kullanılabilirliğiyle uğraşılmış zaten. Güvenlik hat safhada, gerizekalı gibi kullanmadığınız sürece ottan kakadan nem kapmıyor bilgisayar.

Parola hatırlama özelliğinin ortada çıkması kıllandırıyordu beni, üste almışlar, notification olarak veriyor. Çok güzel olmuş, fakat ard arda girilince üst üste biniyor, hangisinin hangisi olduğunu kavrayamıyorsun. Bugtrackerda bildirdim adamlara.

Görünüşüde IE7'nin Vista'nın yuvarlaklığına uyum sağladığı gibi uyumlu olmuş. Hatta IE7'den daha orjinal olmuş. 2 gün kullandıktan sonra FF2'i unutturuyor.

Hayati bir bug yok, güvenle banka internet hesaplarınıza girip, kredi kartınızı alışveriş sitelerinde kullanabilirsiniz. Ben yapıyorum. Henüz banka hesabımı boşaltmadılar :P
Xevon çevrim dışı  
Eski 30-06-08, 21:01   #8 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16

ram yemesi konusunda bi teşhisi olan varmı ? ff2 mi bu mu daha çok yiyor

hami10 çevrim dışı  
Eski 01-07-08, 05:09   #9 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım

FF3 daha çok yiyor da bunu çözeceklermiş.
Xevon çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

Mozilla Firefox 3 RC1 yayınlandı ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
mozilla firefox ceceli Genel(internet) 2 19-05-06 20:49
Mozilla Firefox sHiNe Genel(internet) 20 09-08-05 02:06
Mozilla Firefox (1.0.2) charles Genel(internet) 2 25-03-05 11:12
mozilla firefox taxir Genel(internet) 1 12-03-05 22:50

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 13:21.