Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hABERLER »

Microsoft'un çok ilginç deneyi

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hABERLER forumu altında Microsoft'un çok ilginç deneyi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Vista'yı beğenmeyenler için hazırlanan ilginç deneyin sonuçları açıklanıyor Geçtiğimiz hafta Microsoft, Windows Vista hakkında olumsuz düşüncelere sahip 120 kullanıcı üzerinde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-07-08, 17:47   #1 (permalink)
soulburner
Power Member

soulburner Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir
Microsoft'un çok ilginç deneyi

Vista'yı beğenmeyenler için hazırlanan ilginç deneyin sonuçları açıklanıyor
Geçtiğimiz hafta Microsoft, Windows Vista hakkında olumsuz düşüncelere sahip 120 kullanıcı üzerinde ilginç bir deney yaptı. Deneklere Microsoft'un yeni işletim sistemini deneme fırsatı sunuldu ve bu sistem hakkında fikirlerini söylemeleri istendi. Ancak deneklere verilen işletim sistemi sadece Vista'nın görünümü değiştirilmiş bir sürümüydü. Bu durumdan haberi olmayan deneklerin yeni sandıkları fakat aslında Vista olan işletim sistemi hakkındaki görüşlerini The "Mojave Experiment" adresinden görebilirler
kaynak microsoft exchange server - Microsoft'un çok ilginç deneyi - Technology - Daily Technology News
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 18:54   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Ynt: Microsoft'un çok ilginç deneyi

Sonuç ortada 'Biz size makyajlayıp makyajlayıp eski işletim sistemlerini kakalıyoruz'

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 20:52   #3 (permalink)
soulburner
Power Member

soulburner Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir

aynen walla ama taktir etmek lazım kaktırma konusundaki uzmanlıklarını ve azimlerini
soulburner çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 22:16   #4 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

valla kaktır kaktıra kaktıracek yer kalmadı

bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 22:59   #5 (permalink)
matrix07
Senior Member

matrix07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.03.07
Nereden: Antalya

Vay be Koskoca Microsost ne hallere düştü.Vista'yı iyi satamadılar herhalde.
Viewsonic 22"VG2230wm/Gigabyte P-35 DSQ6/Core 2 Duo E7200 2.53@3.99 Ghz/2*2 Mushkin High Performans 800@1008Mhz/1 Gb Gecube 3870 X2/Thermaltake Armor+ /Silverstone ST50Ef 500 Watt/Zalman 9700//Samsung Dvd-Rw/250 Gb*2 Seagate 410AS Raid0
matrix07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 16:49   #6 (permalink)
Mendilci
Cool Member

Mendilci Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Sonuç ortada 'Biz size makyajlayıp makyajlayıp eski işletim sistemlerini kakalıyoruz'
sen cevabı vermişsin ya
Eski 31-07-08, 17:01   #7 (permalink)
sluylas
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.07.08
Nereden: ısparta

ben buradan sizin çıkardığınız sonucu çıkarmadım ben buradan kullanıcıların vistanın görünümüne taktığını ve görünüm değişince vista olan işletim sistemini beğendikleri sonucunu çıkarttım ve bu windows un taktiği
sluylas çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 21:25   #8 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

abiciim geçin vistayı yaa, elimden gelse 98 kullancam. bi işletim sistemi bu kadar şaşayla bilgisayara hükmetmemeli, uygulamalar öne geçmeli her zaman, linux biraz daha akıllıca dağıtımı ve desteği yapılsa birçok kişi eminim ki bırakacak şu msoft'u...
lazarus şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-07-08, 23:23   #9 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Alıntı:
lazarus tarafından iletildi. Mesajı göster
abiciim geçin vistayı yaa, elimden gelse 98 kullancam. bi işletim sistemi bu kadar şaşayla bilgisayara hükmetmemeli, uygulamalar öne geçmeli her zaman, linux biraz daha akıllıca dağıtımı ve desteği yapılsa birçok kişi eminim ki bırakacak şu msoft'u...
Kısmen doğru ama linux destek ve dağıtımla olacak gibi değil. Program yok doğru dürüst. Birde alışkanlıklar var windowstan. Bu alışkanlıklarıda tam olarak analiz edip karşılamaya çalışsalar belki herkes bir düşünür linux'u. Ama bence linux

Bana kalırsa bu microsoft insanlardaki sürü psikolojisini kullanıyo.
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 07:55   #10 (permalink)
Simplicity
V.I.Member

Simplicity Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: hezeyanlarda...
Resimler: 2

maalesef hiçbir şey windows un yerine geçemez. ister son kullanıcı tarafında, oyunlar - uygulamalar, ister server tarafında... RIS ile sadece ethernet kartı & hdd olan bilgisayara hiç bir şekilde medya takmadan (cd, dvd, flashdisk filan) formattan tutun, windows kurulumundan çıkın üstüne de aklınıza gelebilecek bütün programları kurmasını sağlayıp ve bunları yaparken sizden cevap beklemediği için klavye fare ye gerek kalmamasından dolayı lost 'u 4 veya 5 kez izleyebileceğiniz bir alt yapı

/aradan bi sazan söyledi "this is windows vista...." demekki microsoft bu testi de başarılı yapamamış ki aslında bu da güzel, millet ne kadar at gözlüğüyle bakıyor microsoft a bunun kanıtıdır...
Eski 01-08-08, 09:39   #11 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2

bence deney çok zekice.elinde sonunda vistaya veya çıkacak olan bir üst windows işletim sistemine geçicez linuxa veya bi başkasına değil.bu kaçınılmaz çünkü alışkanlıklar söz konusu.
Eski 01-08-08, 10:41   #12 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Ben bu herkesin MS e küfredip linux ü poh poh laması ve halende ısrarla MS ürünlerini kullanmasını anlamıyorum. Evinizde windows kullanılmayı zorunlu tutan bir yasamı var arkadaşlar. Bırak windows u geçin linux e , pardusa , suseye , red hat a . Wİndowsta yaptıklarınızın "tamamını" yapıp yapamadığınızı görün Linuxde , sonra küfredin .

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-08, 10:47   #13 (permalink)
ceceli
Silver Member

ceceli Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.05.06
Nereden: kilis
Blog Mesajları: 3

zaten bizde aynı durumda denekleriz aynı işletim sisteminin yüzeysel değişimini kullanıp duruyoruz.
Eski 01-08-08, 12:22   #14 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7

Alıntı:
diablo tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben bu herkesin MS e küfredip linux ü poh poh laması ve halende ısrarla MS ürünlerini kullanmasını anlamıyorum. Evinizde windows kullanılmayı zorunlu tutan bir yasamı var arkadaşlar. Bırak windows u geçin linux e , pardusa , suseye , red hat a . Wİndowsta yaptıklarınızın "tamamını" yapıp yapamadığınızı görün Linuxde , sonra küfredin .
Alışkanlıklar diablo alışkanlıklaaaaarrrr
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver