Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada hABERLER bölümü içerisindeki Teknoloji forumu altında Benzinden tasarruf yöntemleri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Benzine zam üstüne zam geliyor. Son aylarda arka arkaya gelen zamlarla benzinin litre fiyatı 3 lira 53 kuruşa kadar yükseldi. ..." şeklinde özetlenebilir....
Benzine zam üstüne zam geliyor. Son aylarda arka arkaya gelen zamlarla benzinin litre fiyatı 3 lira 53 kuruşa kadar yükseldi. Peki 1 yılda yüzde 20 artan benzin fiyatlarının önüne nasıl geçilir? İşte otomobilinizi...
Otogaza geçin, otogazda pahalanınca bu sefer kendi biyo dizelinizi kendiniz yapın. Dizzele geçin, onunda maliyeti artınca güneş enerjili araba, ondan sonra da osuruk teknolojisiyle çalışan rüzgar tribünlü yrni icatlardan kullanın. Eğer baktınız maliyet çok fazla oturun home-ofis yapın.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU
bundan bi 13 sene kadar önce,arkadaşım çeşmeden doldurduğu bir bidon suyu depoya sallıyor..tabi bu ara araba çalısmıyor...
tabii belli bir zaman sonra, araba bi çalsısaydı kimseye sölemeyecektim demezmi..
gidişat kötü gerçekten..arabaya binemez olduk..tabii lpg kullanıyorum ama benim arabada su içer gibi içiyor meret...
Peugeot HDI motorları gayet güzel,ekonomik.Dizel araba her zaman daha tasarruflu.İstedikleri kadar benzinle eşitleselerde fiyatları,Litre bazında dizel daha çok KM gider...Yaşasın dizel LPG'ye ilk çıktığı günden beri antipatim var...
kesinlikle bisiklet mümkün olan heryere daha çevreci aralarla gidin ve de tasarrufun hesabını bi yapın bakalım benzin ve arabanın bakım masraflarıyla altınıza en iyi bisikleti çekersiniz be
1,6 motor honda civic arabamı benzin masraflı oluyor diye Audi RS8 ile değiştirdim.Artık benzine para vermiyorum.Gerçi bu seferde 20 lt mazot tüketiyorum ama olsun benzin parası yok artık
Şaka bir yana ben benzin zamlarından hiç etkilenmiyorumki sürekli 100 ytl lik yakıt alırım
CNG çıkmıştı bir aralar.onun durumu ne oldu ? lpg&cng montajı yapan firmalar var , cng diğer yakıtlara göre çok daha ucuz ama hala nedense yaygınlaşmadı.
CNG çıkmıştı bir aralar.onun durumu ne oldu ? lpg&cng montajı yapan firmalar var , cng diğer yakıtlara göre çok daha ucuz ama hala nedense yaygınlaşmadı.