Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

“2/B Arazileri Satılmasın” İmza Kampanyası

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında “2/B Arazileri Satılmasın” İmza Kampanyası başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, Daha önce forumda verildimi bilmiyorum.Verildi ise silinebilinir.Bugün bana ulaşan bir e-posta sayesinde haberim oldu... Alıntı: “2/B Arazileri Satılmasın” İmza ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-09-08, 14:04   #1 (permalink)
CeM
Sensei

CeM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00

Merhaba,

Daha önce forumda verildimi bilmiyorum.Verildi ise silinebilinir.Bugün bana ulaşan bir e-posta sayesinde haberim oldu...

Alıntı:

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Sayın Başkan ve Üyeleri
Sayın Başbakan
Sayın Çevre ve Orman Bakanı

Başımız dertte
.
Dünya ısınıyor, iklimler değişiyor, afetlerin sayısı ve şiddeti artmaya devam ediyor.
Dünyamız çölleşmeye, açlığa, susuzluğa doğru giderken doğal dengeler bozulurken çözüm, yeşil örtüyü korumak ve genişletmektir.

Ama biz ne yapıyoruz ?

Nefes almamızı sağlayan, topraklarımızı, suyumuzu koruyan, binlerce canlının yaşam kaynağı, yuvası ormanlarımızı korumamız gerekirken sözde “yasal” yollardan satmaya çalışıyoruz.

Ormanlarımız satılık değildir.

Anayasaya aykırı, ulusa ait ormanları satışa çıkararak mülkiyet hakkını hiçe sayan ve orman talanının önünü açan 2 B orman arazilerinin satışına geleceğimiz ve çocuklarımız için hayır diyoruz.

Ormanlarımızın satılmaması hep orman kalması için; aşağıda imzası bulunan biz Ülke Gönüllüleri, başta TBMM Başkanımız, Başbakanımız ile Çevre ve Orman Bakanı olmak üzere Yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bütün üyelerinden, ilişikte yer alan 2 B ile ilgili çözüm önerilerimizi dikkate almalarını, 2 B orman arazilerinin satılmamasını ve tekrar 2 B’lerin yaşanmaması için gereken önlemleri almalarını istiyoruz.
TEMA Vakfı - 2B İmza Kampanyası
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-09-08, 23:11   #2 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.06.05
Nereden: ank/sincan(eryaman aslında)
Resimler: 2
Ynt: “2/B Arazileri Satılmasın” İmza Kampanyası

biraz siyaset değil mi bu?

Alıntı:
DontHurtMe tarafından iletildi. Mesajı göster
Gerçek aşk bilgisayara olandır
cpuz ID : 357842
giray çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-08, 01:22   #3 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Fikri ve zikri ormanını, oksijen kaynağını satmak olan gözlerini karartmış, hırs bürümüş kişi ve kişilerin 2-3 tane imzayı umursayacaklarını hiç sanmıyorum. Boş ve gereksiz bir girişim.

Madem konuda meclis lafı geçiyor, bence aklımızı başımıza devşirelim ve kime oy verdiğimizin farkına varalım. Gerekiyorsa o pusulayı yırtalım koyalım sandığa! Bu işler böyle çözülür medeni ülkelerde. Aksi halde böyle ciğerlerinizi sökmeye hevesli birileri gelir aklınızı başınıza devşirmesini bilir. Çünkü imzalar toplamanın, ses ve görüş birliği oluşturmanın, sınırları ve kuralları aşmaması bağlam iken, hukuk düzeni içinde ayrıca şerefi ve haysiyeti olmayan yöneticiler arasında, herhangi bir tanımı ve bağlayıcılığı yoktur. Her ne kadar iki otoritenin mahiyeti ve yetki türleri farklı olsa bile.
Lazaronnie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-08, 01:38   #4 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

Valla aylar öncesinden böyle bi konu açmıştık ama kimsenin pek ilgisini çekmemiş gibiydi, bu olay o kadar yavaş yayılmışki Cem Abi'nin de daha bugün ulaşan bi e-maille haberi olmuş Daha geniş kitleye ve daha hızlı bi şekilde yayılmalı. Tabiki duyarlı kimseler tarafından

Alıntı:
giray tarafından iletildi. Mesajı göster
biraz siyaset değil mi bu?
Siyaset ne alaka? Burda aranan hakkın siyasi içerikli konulardan ne kadar farklı olduğu belli olmuyor mu? Ormanlar diyoruz, oksijen kaynaklarımız diyoruz. Tüm canlılara ait yaşam alanları burası, kimin yakıp yıkıp parçalamaya hakkı var?

Nacizane blogum:fromVincent

En son ALIENWARE tarafından düzenlendi: 19-09-08 saat 01:54
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-08, 14:41   #5 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.06.05
Nereden: ank/sincan(eryaman aslında)
Resimler: 2

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster

Siyaset ne alaka? Burda aranan hakkın siyasi içerikli konulardan ne kadar farklı olduğu belli olmuyor mu? Ormanlar diyoruz, oksijen kaynaklarımız diyoruz. Tüm canlılara ait yaşam alanları burası, kimin yakıp yıkıp parçalamaya hakkı var?
alttaki post nasıl siyaset olduğunu anlatıyor heral
giray çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-08, 19:51   #6 (permalink)
2-RuN
Cool Member

2-RuN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: Konya

Siyaset olsa da olmasa da ormanları ve geriye kalan bilimum Türk VATAN toprağını satışa çıkaran zihniyetleri başımıza geçiren, yola devam ettiren %47'lik Yüce Türk toplumunun artık birşeylerin farkına varması lazımdır. Aksi halde bunun gibi kaç orman, kaç arazi satışa çıkarıldı haddi hesabı yok.. Buna bir dur demek lazım... Küresel ısınmadan en çok etkilenecek ülkelerden birisi Türkiye gibi cennet bir ülke iken sen bugün kalkıp ormanları, arazileri satarsan yarın bu ülke çöl olacak.. Bunun hesabını kim verecek... Satışlara "devam" eden bir zihniyetin bunun sorumluluğunu almayacağı, hakkını vermeyeceği çok açık... Eğer yüce Türk milleti olarak artık birşeylerin farkına varamazsak halimi hem siyasi açıdan hemde "çölleşme" açısından çok kötü olacaktır..

Bu mesaj benim banlanma sebebim olacaksa da feda olsun.. Beni banlayın ama önemli olan bu vatanı karış karış, ormanıyla ve arazileriyle satışa çıkaran zihniyetleri "ban"lamak olmalı...
2-RuN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-08, 16:01   #7 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya

Hotmail kişi listesindeki tüm arkadaşlara gönderdim. İmza da attım.

Pusu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-08, 17:46   #8 (permalink)
josephine
Senior Member

josephine Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.11.06
Nereden: on the road
Resimler: 8

Mailime düşmüştü benim de.. Attım imzamı.. Ama işe yarar mı bilemiyorum..
hükümet halkı umursamadıktan sonra.
josephine çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-09-08, 01:03   #9 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

Meclisteki yapıda ticari kesimden gelenlerin ezici ağırlığı oldukça bu tür sorunlar sadece kendimizi üzmeye yarar diye düşünüyorum.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

“2/B Arazileri Satılmasın” İmza Kampanyası ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bill Gates: “XBOX 360 Dünyanın En Güvenilir Konsolu” tHE_PaSSeNgEr XboX 17 14-01-08 17:19
CNR.com “ CNR.com, yükleme süreçlerini tek tıklama ile tamamlama” inceleme. e-diablo Linux 3 08-01-08 22:38
İİS PART 3 “FTP SERVER” e-diablo Genel(OS) 9 29-06-07 18:19
Cep telefonlarındaki “şarj bitti” Son raymon4 T.T.K. 11 28-01-06 12:04

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 13:06.