Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında 2002-2005-2008 hARDWAREMANIA başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Tesadüfen az önce siteden ve forumdan ekran örnekleri buldum. Her birinin arasında 3 yıl var...." şeklinde özetlenebilir....
Çok büyük farklılıklar olmuş gerçekten 6 yılda bayaa yol katedilmiş emeği geçen herkese teşekkürler. Çok daha özgün ve sade bi görünüme sahip olmuş site bakalım 2011 de nasıl olcak işallah o günleri de bu büyük ailenin mensubu olarak görme şansım olur...
2000 senesinden beri (sanane.org forumlarında takılırdım ozamanlar) takip ettiğim hwmye 2003te amd 1700+ ve EPOX 8RDA+ board danışmak için üye oldum sonra kimse kal demedi ama kaldım