Bu başlık altında video format çevirme programlarından bahsedelim.
Ben size Total video converter programından bahsedeceğim.
Total video converter adındanda anlaşılacağı üzere total yani hemen hemen bütün videoları diğer bir video formatına dönüştürmeye yarayan oldukça kullanışlı bir program.Bu program sayesinde elinizde bulunan dvd veya vcd filmlerinizi portatif izleme cihazı(psp, cep telefonu), veya sevdiğiniz müziklerinizi kişisel mp3 playerlarınızda daha az boyut kaplayacak şekilde dönüştürmek mümkün.Kullanımı oldukça basit olan programımızı adım adım anlatalım.
Programın linki: Total video converter 3.12 not:program süreli kullanıma sahiptir
KULLANIM:
Programı bilgisayarımıza indirdeikten sonra kurulumu gerçekleştiriyoruz.Masaüstündeki simgeye çift tıklayarak programı açıyoruz.
Resimdede görüldüğü gibi birçok tuş kullanım dışı.Bunun nedeni henüz bir video dosyası eklemememiz.İmport filese tıklayıp ekleyeceğimiz videoyu seçiyoruz.
Dönüştüreceğimiz dosyayı tespit ettikten sonra aç tuşuna tıklıyoruz.
Bu bölümde ise seçtiğimiz dosyayı hangi formata dönüştüreceğimize karar verip tıklıyoruz.
Dilersek settings bölümüne tıklayıp mevcut ayarları organize edip değiştirebiliyoruz.
Son olarak convert now(şimdi çevir) tuşuna basarak çevirmeyi başlatıyoruz.
Çevirme işlemi video dosyasının boyutuna, çevirdiğiniz formata ve bilgisayarınızın hızına bağlı olarak değişiklik gösterecektir.
Umarım yeterince anlaşılır olmuştur.Sorularınızı ve diğer program paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz...
Kolay gelsin...

LinkBack URL
About LinkBacks

Alıntı Yap